Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER JE UPITAN

Propada i Lovrenova zamjena? Belgijanci: 'Odbio je Dinamo prije no što su stigli pregovarati'

Brugge: Belgijska nogometna Jupiler Pro liga, Cercle Brugge - Standard de Liege
Foto: KURT DESPLENTER
1/3
14.02.2024.
u 16:00

Cipranin je u Standardu još od 2016. godine. Tamo je stigao za dva milijuna eura iz Olympiacosa. Premda je za klub ukupno nastupio 272 puta, ove sezone zaigrao je tek 16 puta

Izgleda za dolazak Dejana Lovrena u Dinamo trenutno su vrlo mali. Postojale su opcije posudbe ili njegovog raskida ugovora s Lyonom. Ipak, čini se da od svega toga ništa. Dinamo ipak nije stavio na 400 tisuće eura mjesečno teškog Hrvata.

 

Tijekom pregovora s francuskim velikanom, razgovarali su i s Konstantinosom Laifisom (30), stoperom Standard Liegea. Riječ je o ljevaku, upravo onakvom kakvog su plavi tražili tijekom zimskog roka.

GALERIJA Golijada u Kranjčevićevoj! Lokomotiva dvaput povela, a Dinamo dvaput izjednačio

Brugge: Belgijska nogometna Jupiler Pro liga, Cercle Brugge - Standard de Liege
1/7

Doimao se kao izgledna opcija i o posao o kojem se može pregovarati, time više što ugovor nogometaša s Cipra vrijedi do kraja sezone. Sada doznajemo da je njegov dolazak upitan, a belgijski mediji pišu kako je odbio zagrebački klub. "Laifis je zahvalio Dinamu na ponudi i prije nego što su Dinamo i Standard uopće stigli pregovarati", piše Het Nieuwsblad. 

VEZANI ČLANCI:

Cipranin je u Standardu još od 2016. godine. Tamo je stigao za dva milijuna eura iz Olympiacosa. Premda je za klub ukupno nastupio 272 puta, ove sezone zaigrao je tek 16 puta. Nastupao je i za ciparsku reprezentaciju. U nacionalnom dresu istrčao je na travnjak 56 puta i zabio tri pogotka.

VIDEO Ancelotti je lagao Modriću i nastale su velike tenzije u Realu. Luka ide kod Messija i Beckhama?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije