Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA VEČERNJI
Povratak na članak

Promotor konačno odgovorio na najvažnije pitanje o Hrgovićevoj karijeri

Večernji list razgovarao je s Nisseom Sauerlandom o karijeri Filipa Hrgovića. Priznao nam je da moraju naći jače suparnike za Hrgovića i otkrio kako izgleda plan za napad na titulu prvaka svijeta.

Komentari 2

BR
Breoxs
08:53 13.09.2021.

Ako želi nešto, neka uzme meksičko državljanstvo i ime, pa će kao Filippo Hrgtinez zaraditi brdo love. Realno, sudeći po broju komentara, Filip Hrgović je totalno nezanimljiv u Hrvatskoj. Maksimalno bude 5 do 6 komentara, od kojih 3 napišem ja. Meksiko ima 125 milijuna stanovnika, rado će naturalizirati bijelca i navijati za njega u mečevima protiv njima mrskih Amerikanaca.

VL
BR
Breoxs
20:22 12.09.2021.

Promotor je nesposoban! Samo štetu radi Hrgoviću. Što je ovo bilo u petak? Ništa ne vjerujem tom promotoru. sve je to lijepo u planovima i na papiru, ali u realnosti je to jad i bijeda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.