Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST

Promocija puna zvijezda: Najpoznatija nogometna 'kaciga' završila faks

Petr Čech
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
12.10.2022.
u 12:57

Diplomirao je uz još nekoliko legendarnih nogometnih imena.

Sveučilište Longford u Irskoj privlači neke od najpoznatijih svjetskih zvijezda sporta, a jedan od njih je i – Petr Čech. Legendarni vratar Chelseaja i Arsenala, kojeg najbolje pamtimo po obaveznoj mu kacigi, nedavno je završio studij za sportske profesionalce i na fakultetu proslavio promociju.

Nije, međutim, bio jedina zvijezda među slavljenicima, jer su u istoj generaciji diplomu stekle još dvije nogometne legende. Jedan je osvajač Svjetskog prvenstva iz 1990., Jurgen Klinsmann, koji se nakon odlaska iz berlinske Herthe prije dvije godine očito primio knjige, dok je drugi još uvijek aktivan Willy Caballero, rezervni čuvar mreže Southamptona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petr Cech (@petrcech)

Čech trenutno radi kao savjetnik u Chelseaju, klubu u kojem je proveo najveći dio karijere. Među Bluesima je između 2004. i 2015. odigrao više od 500 utakmica, a umirovio se u ljeto 2019., nakon četiri sezone u Arsenalu.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije