Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADAO NA SKIJANJU
Povratak na članak

Progovorio čovjek koji redovito posjećuje Schumachera i otkrio nove informacije

– Redovito ga posjećujem i zajedno gledamo televiziju. On se nastavlja boriti, zajedno sa svojim obitelji i liječnicima – rekao je Todt

Komentari 8

SI
sisavac
11:58 02.11.2020.

radi schumija su se svake sezone mijenjala pravila, sam oda on ne bi bio toliko nadmoćniji drugima. danas se lewisu pušta sve, mercedesu, nema svake sezone drastičnih promjena, sve je light, mlačno, mlitavo. što sad ne mijenjate pravila ko prije? jedne sezone krilca ovako visoka, druge onako, jedne motor ovakav, druge onakav, uništili ste formulu do kraja, nikakve više vatre nema, ko da vlakom putujete, preticanja svake treće utrke. šteta michaela, on je živio formulu. svako malo neku vijest pustite, al mi znamo da je on.. biljka. tuga velika i prevelika. 7 godina.. 7 godina, ne 7 sati!

VL
ŠE
Šemso
11:14 02.11.2020.

On je progovorio i šta smo mi saznali o schumievom stanju? Pljuc

VL
WA
waltercronk
14:43 02.11.2020.

Po očekivanju, niti riječi novog..

VL
JU
jurajuric120
11:54 02.11.2020.

Mick je prvak formule 3, trenutno vodeći u poretku formule 2 i najbolji učenik F1 akademije u režiji Scuderie Ferari. Sljedeće sezone, gotovo sigurno ćemo ga gledati u jednom od bolida koje Ferari snabdijeva motorima. u prvu momčad neće sigurno, barem ne do odlaska Vetela iz momčadi za 3-4 godine. Uglavnom za sada je Mick postigao dobre rezultate i ima "šlifa" za vožnju. Još je mlad, ali ima potencijala velikog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.