Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministar naredio istragu

Olimpijska skijašica snimila video u toplesu: To nije trebalo procuriti!

Jacky Chamoun
Foto: screenshot/youtube
1/2
12.02.2014.
u 08:57

– Ove fotografije nisu trebale procuriti u javnost. Znam da je Libanon konzervativna zemlja i to nije slika koja odražava našu kulturu – rekla je Jacky Chamoun

Libanonski ministar sporta i mladih Faisal Karameh naredio je da se pokrene istraga zbog spornih fotografija i videosnimke na kojima je olimpijska skijašica te zemlje Jacky Chamoun u toplesu.

Naime, u javnost je ovih dana procurio video na kojem Chamoun te još jedna libanonska skijašica poziraju fotografima u toplesu u libanonskom nacionalnom planinskom centru. Chamoun nije demantirala postojanje videa, ali tvrdi da on nije nastao ovih dana nego prije tri godine.

– Ove fotografije nisu trebale procuriti u javnost. Znam da je Libanon konzervativna zemlja i to nije slika koja odražava našu kulturu. Potpuno razumijem ako netko želi to kritizirati – rekla je Chamoun te dodala kako joj ovo neće poremetiti pripremu za utrke:

– Želim se fokusirati na ono što je najvažnije sada, a to su moji treninzi i utrke.

 

>> Ruska klizačica razgolitila se nakon što je osvojila broncu

Komentara 4

Avatar Mangrov
Mangrov
10:49 12.02.2014.

Šta je ovdje čudno?? LIJEPA ŽENA ..... zašto su slike 'mutne'

AS
asi2013
09:51 12.02.2014.

Koja greška. Ako su je malo obuhvatili u guzovima, neka otvore pornografske kanale, kojima ne oskudijevamo Kakva istraga? Ja mislim da tamo svake večeri padne nekoliko tisuća slobodnog seksa. Mene je više strah seksualnog odgoja koji moj mali unuk ući.

Avatar Idler 3
Idler 3
15:41 12.02.2014.

Svašta, zamutili ste kadrove posebno one najbolje na kraju videa. Cura zgleda fatalno, to treba gledat i uživat, a ne ovo kak u talibanistanu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije