Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAO TRANSFER

Procurilo: Real je odbio prodati zvijezdu za 280 milijuna eura!

Gareth Bale
Foto: Reuters-
1/5
11.09.2018.
u 19:03

Da se transfer kojim slučajem realizirao bio bi najveći svih vremena i srušio bi onaj Neymara iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura.

Real Madrid ovog je ljeta prodao Cristiana Ronalda u Juventus za 117 milijuna eura, no kraljevi su ovog ljeta mogli i rekordno zaraditi na jednoj drugoj zvijezdi.

Naime, na adresu madridskog kluba stigla je 280 milijuna eura teška ponuda Manchester Uniteda za Garetha Balea. Velšaninu je također ponuđena plaća od 28 milijuna eura godišnje.

No, u Realu nisu ni trenutka pomišljali na ponudu još jedne zvijezde ovog ljeta.

Da se transfer kojim slučajem realizirao bio bi najveći svih vremena i srušio bi onaj Neymara iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura.

>> Pogledajte i kako su vatreni rasplakali španjolske navijače


 

Komentara 7

TI
tiho123
19:22 11.09.2018.

Jedino što je procurilo je vaše žutilo i novinarstvo. Ali vam dajem eksluzivnu vijest Marsonia iz Slavonskog Broda planira dovesti Balea za 800 milijardi eura i time srušiti sve dosadašnje i buduće transfere

VE
večernjamaglica
21:52 11.09.2018.

Odakle je procurilo?I vama je jasno da u ovakvu glupost ni djeca ne bi povjerovala.Da je to istina,Real bi prodao cijeli napad za te novce.

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
21:56 11.09.2018.

Daj ne seri te,280 milijuna za Balea??? Pišite odmah 900 milijuna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije