Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVA DO KROVA
Povratak na članak

Procurilo: HNS, ali i hrvatski klubovi mogli bi rekordno zaraditi

Otkriveno je kako je ukupni fond za reprezentacije sudionike i klubove koji imaju igrače na SP-u veći od 557 milijuna eura.

Komentari 5

DU
Deleted user
09:00 13.06.2018.

ako će rekordno zaraditi.... a koliko će vjerni navijači dobiti od toga?

VL
Avatar dzambo
dzambo
08:28 13.06.2018.

Otkad se ''neplacanje ili izbjegavanje poreza zove ''uspjesan poslovan covjek''....mozda u kriminalnom svijetu tak se zove….I jos na to sve kad je dosao ''taj sposobni poslovni covjek'' I ulozio ''svoje'' novce u pogon I tad je ''muljao'' sa zakonom I dosao sa sumnjivo zaradjenim novcima….TO ZNACI CAK 2 PUTA je prevarija drzavu HRV. A da su ga osudili jos na pocetku ne bi nikad ni doslo do ove vece kazne...prvo je u onoj firmi iz '90-tih maznuo na nezakonit nacin lovu I za to ne bi dobija 6 I po...mozda 2-3 god. I poslije toga bi bija Slobodan u HRV. I prodava bi ''cvijece''' a ovak kad tad ce naletiti I zavrsiti 6 I po na godisnjem….e onda ce biti presar za ''cvijece'' prodavat a u Nogometu nece ni smjeti ni blio doci...sposoban covjek...malo morgen...

VL
Avatar javorko
javorko
08:13 13.06.2018.

ma nije to istina ,kako bi hns mogao bit uspjesan kao krovna organizacija klubu, koji uz Real Madrid ima najveci broj uspjesnih juniora koji su prodani za veliki novac.Covjek koji je smislio cijeli biznis ulozio vlastiti novac u pogon,morao bi biti uhaspsen jer je bio previse sposoban po mjerilima komunista rulje s ceste i ostalih hordi ne pretjerano sposobnih ali pretjreano jalnih a kako u ovoj mocvari politika mora u sve uplitati prste tako je sdp sebi nabavio koji politicki poen osudom consiligera

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:12 13.06.2018.

Sto ne znaci nista, jer realno Hrvatska ne bi trebala proci grupu

VL
SI
Sirmen80
09:08 13.06.2018.

Mi skromni građani od tih silnih milijuna nečemo imati ništa i to nas trenutno ne zanima,bili bi veoma sretni i zadovoljni da prođemo grupu jer slabih momčadi na SP nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.