Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Juveu

Otkriveni detalji: Mandžukić i Allegri žestoko su se sukobili uoči Bayerna

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.03.2016.
u 14:20

Juve Allegriju nudi novi poboljšani ugovor do 2019. koji mu garantira pet milijuna eura godišnje, a uz njega novi ugovor trebao bi potpisati i vratar Gianluigi Buffon.

Bayern je zaustavio Juventus u osmini finala Lige prvaka, a talijanski mediji navode kako su teškoće za talijansku momčad počele još uoči uzvrata u Münchenu. Naime, došlo je do žestoke svađe između trenera Massimiliana Allegrija i napadača Marija Mandžukuća.

Hrvatski reprezentativac silno je želio nastupiti protiv bivšeg kluba pa ga je razljutilo to što je trener prednost dao Alvaru MoratiGazzetta dello Sport dodaje kako je Mandžo bito ljutit i kad je ulazio u igru u 72. minuti pri vodstvu Talijana od 2:0. Na njegovu žalost Bavarci su potom preokrenuli sve u svoju korist, na 4:2. 

Dodajmo kako Juve Allegriju nudi novi poboljšani ugovor do 2019. koji mu garantira pet milijuna eura godišnje, a uz njega novi ugovor trebao bi potpisati i vratar Gianluigi Buffon.

>>Mandžukić nije oduševio Allegrija, a ni Guardiolu: Bilo nam je lakše kad je zaigrao

 

Komentara 19

RU
RUKOMET333
15:18 18.03.2016.

Cuj ja bi igrao protiv Bayerna.Treba se zaslusziti da se igra. Morata je za njega bio majstor. Samo me zanima sto je Allegri izvadio Khediru a kasnije uveo tog tzv. velikog igraca. Moj Mandzo gdej ces iducu godinu. Cita tee Pep, cita Allegrie..ali tako igras i za Hrvatsku.

OR
<orlando>
14:39 18.03.2016.

Tko je on da postavlja uslove, Morata je bar za tri klase bolji.

Avatar nula
nula
16:18 18.03.2016.

Ako su svi nabrijani prije tekme, znaci da je atmosfera dobra. O cemu vi pisete ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije