Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVAKU OSUDU

Procurile snimke na kojima predsjednik Reala vrijeđa Ronalda i Mourinha: Oni su idioti

Florentino Perez Defends Super League
Borja B Hojas/ABACA/PIXSELL
14.07.2021.
u 14:15

- Riječ je o frazama koje su izvučene iz konteksta i jasno da su izašle zbog mog sudjelovanja u projektu Superlige.

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez, našao se u središtu skandala nakon što su počele "curi" snimke na kojima se može čuti kako o mnogim igračima i trenerima govori najgore moguće stvari.

>>> Kako je pala Superliga

Cristiana Ronalda nazvao je idiotom i razmaženkom, a Josea Mourinha abnormalnim. Sve to izrekao je 2012. Obrušio se i na Raula, Ikera Casillasa, kojeg je nazvao lutkom i nestabilnom osobom...

Sve to još je 2015. objavio u svojoj knjizi novinar Jose Antonio Abellan, ali snimke nisu stigle u javnosti do prije nekoliko dana, kad ih je počeo puštati jednu po jednu El Confidencial. Zasad su puštene tri, ali navodno ih ima još.

- Iznenađuje me da se to pušta nakon toliko godina. Riječ je o frazama koje su izvučene iz konteksta i jasno da su izašle zbog mog sudjelovanja u projektu Superlige. Sve daljnje poteze povući ću s odvjetnicima koji detaljno proučavaju slučaj - komentirao je Perez.

Omražen je oduvijek, ali ima podršku navijača Reala zbog titula koje im povremeno donosi. Investitori ga pak obožavaju jer im konstantno donosi novac, za što je uistinu nadaren. Ali, jedna od njegovih "vrlina" jest što može bez problema tretirati igrače kao proizvod. Ako osjeti da vrijednost padne, riješi ih se kao da nikad nisu ni postojali u Realu.

Isto to htio je i s nogometom općenito kroz Superligu, ali tako nešto nije mu uspjelo. I posljednjih nekoliko mjeseci pod dodatnim je povećalom, a polako gubi i potporu "svojih". Koji su ga izabrali ponovno za predsjednika samo dan prije no što je najavio Superligu. Lukavo. Jer, točno je znao kakve će biti reakcije na nju.

Komentara 2

JG
jozagulikoza.guli
14:33 14.07.2021.

Vanja, jel to rasizam? Ili ti gazde još nisu dale mig?

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
15:59 14.07.2021.

Stara bu.ala !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije