Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslužbena informacija
Povratak na članak

Procurila nova garnitura hrvatskih dresova?! Moramo priznati da izgledaju sjajno!

Ista je stranica i u listopadu objavila da već ima u rukama dizajn novoga hrvatskog dresa, međutim tada se ispostavilo da je u pitanju bila podvala.

Komentari 5

TO
Tomi
18:59 04.03.2020.

Domaca garnitura je odlicna ,a rezervna tak tak

VL
DU
Deleted user
19:39 04.03.2020.

Dres treba biti izvoran sa nekim sitnim dodanim detaljima kao što je to Brazilski,Argentina,Italija,Engleska i još neki a ne svake godine drugi dizajn garnitura.

VL
Avatar Idler
Idler
20:40 04.03.2020.

Gostujući mi baš i ni nekaj. Kaj nemreju bit bijeli il barem plavi ?

VL
Avatar Zombie
Zombie
22:13 04.03.2020.

Domaća garnitura je dobra a rezervna je loša. Što će nam ti sićušni kvadratići? Jedva se vidi. Neka stave pravu šahovnicu ili nek ostane jednobojno, na primjer crno kao što smo već naviknuti i Bog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.