Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR NAJTEŽE STRADAO
Povratak na članak

Pročitajte reakcije Rusa na zasluženi trijumf Modrih, pljuštale su uvrede na sve strane

Navijači su kao najvećeg krivca za poraz označili vratara Krasnodara

Komentari 16

Avatar GeniKameni
GeniKameni
22:42 18.02.2021.

Imao je njihov vratar i nekih vrlo dobrih intervencija. Rusi zaboravljaju da je Dinamo imao 9 udaraca u okvir gola a ukupno 17..., da i ne spominjemo one situacije koje nisu zavrsile ni udarcem prema golu a potencijalno su bile 100% prilike za zgoditak. A to je pokusaj ugroze njihovog gola svakih najmanje 5-6 minuta, sto znaci da je njihov vratar bio pod velikim i kontinuiranim pritiskom. A to je pokazatelj Dinamove superiornosti na ovoj utakmici. I zato, bacuske ne prdite! Budite sretni sto niste primili jos kojega...

VL
FR
freeshooter
22:14 18.02.2021.

Ne trebaju rusi biti reaktivni, izgubili su od bolje ekipe, a i još je mogla biti i veća razlika, nadam se da će im u sijećanju biti i ostati, ispali smo od pobjednika EL, ale ale dinamo ale...

VL
AN
Antonio1952
22:11 18.02.2021.

Dinamo dobar, jos malo treba biti ozbiljniji u odbrani i ne komplicirati nego sto sigurnije iznijeti loptu od gola. Rezultat je odlican ali jos nije gotovo i treba biti oprezan u Zagrebu, igrati ovako sa srcom kao danas.

VL
DU
Deleted user
00:39 19.02.2021.

Pa ovo je slozio "nas" novinar, a nije copy sa ruskih portala, tocnije, njegov komentar , zamaskiran naslovom: "I, doista, Gorodov je u četvrtak izuzetno loše branio, poklonio je Dinamu drugi i treći pogodak, ali u najistaknutijem komentaru je netko ipak stao u njegovu obranu i kazao da nije jedini krivac za poraz, da svoj teret moraju podnijeti i ostali." Covjek je skinio bar tri mrtvaca, a kod kornera jje realno vise kriv neki obrambeni jer je Bruno sam kao duh na drugoj, a kod treceg gola , sta ne mogao, "Beli" je vrhunski pogodio milimetarski iz orve, dok je golma ocekivao logicno da ce gadjat drugu stativu... Ali nebitno je tehnicki, bitno je da se osjeti patnja autora na portalu, a nema se hrabroati ni potpisati, sramotno. Pa Dinamo je HR predstavnik i eventualno ako si navijac nekog drugog HR kluba trebao bi u najmanju ruku biti zadovoljan bodovima i koeficijentima, a ne navijati za ruse?

VL
ST
stefj
05:23 19.02.2021.

Dinamo je u dijelovima utakmice bio puno bolji, igrao je stvarno na vrlo visokom nivou, pravo je čudo što nije više zabio. One situacije 2 na 1 ili 4 na 2, 4 na 3, to se ne smije promašiti... Opet, u drugim dijelovima utakmice izgledalo je kao da se obrana raspala, nisu mogli iznijeti loptu... Njihov golman skinuo je nekoliko mrtvaca, a kod 2. i 3. gola i obrana je zakazala, ne samo on... Rusi su nezgodna ekipa i da su imali malo više sreće, utakmica je mogla potpuno drugačije završiti. Nevjerojatne su oscilacije u igri Dinama i čudo je kakve prilike su u stanju upropastiti... Ovo nije gotovo, zahtjeva vrlo ozbiljan pristup u Zagrebu...

VL
EP
Epil
00:41 19.02.2021.

Je, fantasticna utakmica, uzivao sam u prijenosu na HTV2! Mater.......!!!!

VL
DU
Deleted user
05:37 19.02.2021.

Da je bio Bjelica na klupi završilo bi 3:3.Bravo Dinamo, bravo Zorane.

VL
UN
Undertaker
07:13 19.02.2021.

Veliki oprez u uzvratu. Niz propuštenih prilika i samo lucidnošću Petkovića je završilo sa pobjedom. Sigurno će trener Dinama morati mijenjati postavu obrane, pomaknuti je od šesnaesterca jer su se dodavali unutar njega kao da se igra mali nogomet. Plava obrana ima dosta tretnjaka i to je uzrok sporošću.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:10 19.02.2021.

Obrana Dinama mora obavezno pogledati snimku. Ristovski je bio rupa a u sredini Majer nevidljiv. Trener ga je trebao na poluvremenu zamijeniti. Što je s Perićem, zašto ne igra?

VL
MA
Marsi
16:56 19.02.2021.

Kvaliteta HNL je naglo porasla u zadnje 3 godine, a tek ova sezona. Pogledajmo samo te povratnike ; Andrijasevic, Muric,Kulenovic, Kalinic, Livaja, Pivaric, Santini, Orsic, Petkovic, itd.

VL
DU
Deleted user
23:02 18.02.2021.

Rezultat?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.