Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalio svima

Pročitajte molitvu Igora Štimca uoči utakmice sa Srbijom

Igor Štimac (1)
Foto: Screenshot Facebook
1/3
22.03.2013.
u 10:30

Ono što Štimac želi jest zbližavanje igrača i navijača, shvaća koliko je to potrebno za dobru atmosferu

Hrvatski izbornik Igor Štimac uoči utakmice sa Srbijom djeluje vrlo smireno, što je i sam izjavio. Ono što Štimac želi jest zbližavanje igrača i članova stožera s navijačima, shvaća koliko je to potrebno za dobru atmosferu. Baš iz tog razloga jučerašnji je trening i otvorio za javnost, a prilično je aktivan i na Facebooku. Prije utakmice sa Srbijom s navijačima je odlučio podijeliti svoju molitvu koju vam donosimo u cijelosti.

"Oče moj, dolazim u tvoju prisutnost na samom početku ovog dana. Dolazim naći mudrost da ne pravim nerazborite greške, tako da znam kada treba govoriti, a kada ostati u šutnji, kada djelovati, a kada ne.

Dolazim naći MIR, tako da me danas ništa ne zabrine i ne smete. Dolazim naći hrabrost da budem strpljiv, da ne izgubim nadu, da prihvatim razočaranje, znajući da ćeš Ti sve okrenuti na moje dobro.

Dolazim naći ljubav, tako da me ništa ne učini ogorčenim, tvrdim i neljubaznim.

Dođoh početi ovaj dan s Tobom i želim ga nastaviti s Tobom, tako da to bude dan bez ikakve žalosti.

Oče, Ti si moja providnost, znam da ćeš Ti providjeti sve moje potrebe.

Oče, Ti si moj zaštitnik, sačuvaj me ovoga dana od svih mračnih sila, prekrij me predragocjenom Krvlju Tvoga Sina Isusa i okruži me svojim anđelima. Ovo Te molim u Isusovo Ime. Amen!

Hvala Vam svima na tisućama poruka podrške...

>>>Sve o utakmici Hrvatska – Srbija pratite na našem specijalu<<<

Vaš izbornik"

Komentara 5

OB
-obrisani-
10:35 22.03.2013.

Igore, kome je Bog na prvom mjestu, sve ostalo mu je na svom mjestu!

MR
mrzitelj
12:39 22.03.2013.

svaka čast igore samo nemoj bogarat ako izgubiš bog s tobom bio

Avatar cannabinoid
cannabinoid
12:50 22.03.2013.

10:35h vitić je napisao/la: Igore, kome je Bog na prvom mjestu, sve ostalo mu je na svom mjestu! ------------------------------------------------------- igoru ne da je Bog na prvom mjestu, nego cak i na facebook-u, a ti to shvati kako hoces...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije