Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOREJSKI SUPERSTAR Borac, glumac, pjevač - Hong Man Choi

Problemi po Choiju - poraz od Mirka pa sudska tužba

31.12.2008.
u 14:50

Koliko loših vijesti za korejskog borca Hong Man Choija. Ne samo da je izgubio od Mirka Filipovića na turniru Dynamite Field, već mu prijeti i sudska tužba zbog nepoštovanja ugovora koji je potpisao s jednom zabavljačkom kućom.

Nije baš Sinatra
Naime, Choi se osim mješovitom borbom bavi i repanjem, pa tako 218 centimetara visoki div zabavlja širu populaciju repajući u tandemu s manekenkom Kang So Hee. Nastupaju pod umjetničkim imenom "Ljepotica i zvijer", ali sada bi korejskog borca taj hobi mogao stajati i sudskog procesa.

Sud u Seulu objavio je proteklog tjedna kako zabavljačka agencija podnosi tužbu protiv Choija koji je, zajedno sa svojim menadžerom, odlučio tražiti 75 tisuća dolara zbog kompenzacije nakon navodnog raskidanja ugovora koji je Choija pretvorio u pjevača.

Choi se u zabavljačke vode bacio u studenome prošle godine kada je debitirao kao pjevač, ali i glumio u nekoliko TV emisija i filmova. Ipak, iako visok, brzo mu je došlo do glave kako uz sve to neće imati vremena za ozbiljno bavljenje borilačkim sportovima, te je odlučio okončati svoju karijeru u šou biznisu. Nije se to svidjelo nekim ljudima koji njegovim odustajanjem ostaju bez mnogo šuškavih novčanica.

Korejska superzvijezda
- Ugovor od Choija traži da se na malim ekranima pojavi više od deset puta, a on je to napravio svega četiri puta - stiže objašnjenje cijele situacije iz redova dotične agencije.

Osim nastupa na TV-u, od Choija se zahtijevalo da nastupi i u jednome noćnom klubu u Suwonu, što je on odbio. Kako će se sve rasplesti i hoće li se ovaj, ipak priznajemo, atraktivan borac, pogotovo u Japanu i Koreji, na kraju posvetiti onome što radi najbolje ili ne? Ali opet, u čemu je on to bolji, pjevanju i zabavljanju ljudi ili borbi? Možda bolje da se ipak odluči za borbu, pjevača i TV zvijezda i tako već ima dovoljno, i previše.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije