Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranska liga, 16. kolo

Pro Recco bolji od svoje riječke filijale u derbiju, i dalje bez poraza

'22.10.2011., Bazeni Kantrida, Rijeka - Vaterpolska Liga prvaka, skupina A, VK Primorje EB - VK Budva M:tel. Samir Barac, Milorad Radunovic.  Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
18.02.2012.
u 21:41

Nakon 16. kola Pro Recco uvjerljivo vodi sa 42 boda, dok je Primorje palo na treće mjesto, preskočio ga je Jug.

Ni Primorje EB nije uspjelo zaustaviti moćni Pro Recco. U derbiju 16. kola vaterpolske Jadranske lige, Riječani, koji su filijala talijanskog kluba, ugostili su na Kantridi svog "starijeg brata" iz Italije i izgubili 6:13 (2:3, 2:4, 1:4, 1:2).

Kod Primorja su De. Varga i Muslim zabili po dva gola, a Radić je imao sedam obrana, dok su kod gostiju najefikasniji bili Perrone i Pijetlović s tri pogotka, a Tempesti je obranio osam lopta.

Nakon 16. kola Pro Recco uvjerljivo vodi sa 42 boda iz 14 utakmica (ima utakmicu manje), drugi je Jug CO s 37, koji je iskoristio poraz Primorja i preskočio ga na ljestvici. Riječani su treći sa 36 bodova, dok zagrebačka Mladost ima 31 bod.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije