Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U njemačkim medijima

Privukao pažnju: Sprema li se višemilijunski transfer mladog kapetana Gorice?

Velika Gorica: Gorica pobjedila Rijeku i maknula se s posljednjeg mjesta na ljestvici HNL-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
02.06.2023.
u 20:55

Stuttgart čiji je ostanak u prvoj ligi trenutno vrlo izgledan, već je počeo sa dovođenja pojačanja. S Prširom su odrađeni prvi razgovori kažu Nijemci navodeći kako bi u slučaju dogovora, cijena za mladog kapetana Gorice iznosila oko 2,3 milijuna eura

Ljetni transferi iz Gorice su nakon izvrsne sezone sasvim izvjesni. Željko Sopić sa svojim je timom napravio dobar posao i izgledno je da će se neki od igrača otisnuti u nove avanture i poduhvate. O jednom od njih, 23-godišnjem kapetanu Jurici Prširu, već piše njemački Transfermarkt. Kažu kako je jedan od glavnih igrača Gorice na meti Stuttgarta, a spominjao se i uz Schalke.

Stuttgart je već počeo sa pothvatom dovođenja pojačanja za iduću sezonu, a s Prširom su odrađeni prvi razgovori, pišu Nijemci. Ističu i kako bi cijena mogla iznositi oko 2,3 milijuna eura, no isto tako da dogovor još uvijek nije blizu. "Pršir idući korak želi napraviti u Bundesligi", pišu iz Transfermarkta. Schalke je ispao iz prve lige pa je tako i transfer ispao iz igre.

GALERIJA Šapina osvojio srebro u Bakuu

Velika Gorica: Gorica pobjedila Rijeku i maknula se s posljednjeg mjesta na ljestvici HNL-a
1/7

Pršir pred sobom još ima nastup s reprezentacijom na Europskom prvenstvu U-21, a transfer će vjerojatno pričekati dovršetak tog natjecanja. 

Trenutno Stuttgart ima izvrsne izglede za ostanak u prvoj ligi. Jučer su napravili veliki korak u tom smjeru svladavši u prvoj utakmici kvalifikacija na svom terenu Hamburger SV sa 3-0 (1-0), a hrvatski reprezentativac Borna Sosa bio je dvostruki asistent. U uzvratu sljedećega ponedjeljka preostaje im potvrditi svoje mjesto.

VEZANI ČLANCI:

Prema SofaScoreu, Pršir je najbolje ocijenjen igrač Gorice s 7,01. Ove sezone odigrao je gotovo svaku utakmicu lige. U prvoj postavi bio je 32 puta, i dvaput je ušao s klupe.

VIDEO Pao dogovor težak 1.2 milijarde eura: Messi odlazi iz PSG-a

Komentara 1

Avatar strasnifiki
strasnifiki
21:09 02.06.2023.

skuplji od onog seljaka Livaje haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije