Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK ULETAVALI SPECIJALCI

Privedeno 29 navijača, specijalci ponovno na tribinama

Funcuti Šibenik Hajduk (1)
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/5
Autori: Goran Šimac, Antonela Vukorepa/VLM
05.05.2010.
u 18:47

Policija je na utakmici pobrojila 5000 gledatelja, 3000 Funcuta i 2000 gostujućih Torcidaša. Prije i za vrijeme utakmice u policijsku postaju je dovedeno i zadržano 29 navijača.

Među privedenima je čak 26 gostujućih, od kojih su šest zadržani 'preventivno', 20 zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima, te tri nad kojima kriminalističko istraživanje još uvijek traje.  

Prije početka utakmice u jednom od ugostiteljskih objekata u Šibeniku došlo je do sukobu među pripadnicima Torcide i Funcuta koji su pobjegli prije dolaska policije, a naknadno su dvojica gostujućih navijača zatražila liječničku pomoć, ali  konstatirane su im tek lakše tjelesne ozljede.

Bilo je nekoliko manjih navijačkih bakljadi, a u jednom su trenutku među Funcute, nakon što su se međusobno pokoškali, uletjeli specijalci. Nadamo se, bez teže ozlijeđenih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije