Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez milosti

Prisjelo mu: Policija ga fino oderala po džepu jer je odlučio roštiljati s društvom

Roštilj
Foto: Igor Kralj/Pixsell
13.04.2020.
u 18:32

- Smatram kako nismo napravili ništa krivo. Razumijem da policija mora raditi svoj posao, ali u ovom slučaju je bila i prerevna - kazao je Oulare za belgijski list Het Nieuwsblad

Nogometaš belgijskog prvoligaša Standarda iz Liegea Obbi Oulare kažnjen je s 250 eura (1900 kuna) zbog kršenja pravila o zaštiti od koronavirusa tijekom proteklog vikenda, objavili su tamošnji mediji.

Oulare je uz još četiri prijatelja priredio roštilj u dvorištu u gradu Hasseltu, 60-ak kilometara od Liegea, no nakon dojave stigla je policija koja ih je rastjerala i kaznila.

- Nismo priredili nikakvu zabavu, ali izgleda kako su susjedi ipak pozvali policiju. Smatram kako nismo napravili ništa krivo. Razumijem da policija mora raditi svoj posao, ali u ovom slučaju je bila i prerevna - kazao je Oulare za belgijski list Het Nieuwsblad.

Ključne riječi

Komentara 3

AB
abokatstir
19:44 13.04.2020.

Nema boljeg lijeka i preventive nego udariti po džepu.

Avatar SarahEM98
SarahEM98
19:31 13.04.2020.

Laura, 37. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b

Avatar LauraTU79
LauraTU79
19:23 13.04.2020.

Mary, 28. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije