Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠČEKIVANJE

Pripuzov odvjetnik Mate Matić odlučuje o žalbi Hajduka

Tino Sven Susic
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
21.10.2014.
u 11:30


Hajduk se žalio na dvije utakmice bez publike, ali i kalkulirao rokovima.

Kakav je period za Igorom Tudorom, bez poraza je još od kolovoza. Od one nesretne utakmice s Dinamom kada je Hajduk vodio sa 2:1 i u sudačkoj nadoknadi sve prosuo, "bijeli" ne znaju za poraz. A taj Dinamo bio im je posljednja utakmica u Poljudu. Gostovao je Hajduk u Parku mladeži, Puli, Dugopolju, Zagrebu, Funtani i Koprivnici.

Maloča s tri šava

I nije Tudoru bilo lako, stalno mu je izbivao netko od standardnih igrača, a kruna se zbila u Koprivnici, u dvoboju protiv Slavena Belupa, koji su Splićani riješili u svoju korist. Nije bilo Vršajevića, Milića, Mezge, Gotala i Maglice, petorice prvotimaca koji su nezamjenjivi.

– Velika je ovo pobjeda jer smo bili bez petorice standardnih igrača – kazao je Tudor.

U svom je stilu komentirao da to nije bila velika igra njegove momčadi.

– U boljim predstavama ostajali smo bez bodova, sada smo s lošijom pobijedili. To je draž nogometa – kazao je Tudor.

Koprivnicu će pamtiti Mario Maloča, koji ima tri šava na usni, ali i Tino Sušić. Taj je momak još jednom potvrdio da je u ovom trenutku najbolji igrač Hajduka. Još ćemo jednom podsjetiti, u Hajduk je gotovo uguran na silu, stigao je tek iz druge, a sada se u Poljudu nadaju da će na njemu inkasirati milijune eura. Dakle, Hajduk u dobrom raspoloženju čeka Lokomotivu. Radovi na travnjaku, koji bi trebao biti poput bilijarskog stola, gotovi su, a kako stvari stoje, bit će i publike na tribinama.

Ivković želi gledatelje

Što je i želja Lokomotivina trenera Tomislava Ivkovića, koji bi, sa svojim igračima, rado istrčao pred popunjene poljudske tribine. Naime, Hajduk se žalio na kaznu od dvije utakmice zabrane igranja bez gledatelja, žalba je poslana u posljednji trenutak. Petak je bio posljednji dan, Hajduk je to učinio prije zatvaranja poštanskog ureda pa je stigao vikend... Zanimljiva je ta igra sa slanjem, primanjem, rokovima... Stalno neka utrka s vremenom.

Kakvu je Hajduk odigrao prije kraja prošle sezone da bi kazna od jedne utakmice neigranja, uz blagoslov vrhuške HNS-a, bila "posušena". Uglavnom, u HNS-u još nisu ni zaprimili Hajdukovu žalbu, najizglednije je da će stići u srijedu pa bi se trebala sastati Komisija za žalbe, u kojoj su Živko Slijepčević iz Bjelovara, Valentina Koprivnjak iz Osijeka, Ante Tomaš iz Rijeke te Tomislav Grahova i Mate Matić iz Zagreba. S tim da je odvjetnik Matić trenutačno prilično zauzet. Naime, branitelj je Petra Pripuza koji je uhićen u "akciji Bandić" pa je pitanje koliko će se imati vremena baviti Hajdukovom žalbom.

>> Hajduk golom Sušića svladao Slaven

Komentara 1

SV
sven222
15:33 21.10.2014.

komisija za žalbe....čija je to komisija za žalbe ako su u toj komisiji četvorica sa sjevera i još jedan iz Rijeke....sve Mamićev kadar....dvojica iz Zagreba????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije