Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI U Budimpešti

Pripreme za Euro: Hrvatska dogovorila gostovanje u Mađarskoj

hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
13.01.2016.
u 18:46

Hrvatska i Mađarska odigrale su dvije natjecateljske utakmice u kvalifikacijskom ciklusu za odlazak na SP u Njemačkoj 2006. Hrvati su slavili 3:0 u Zagrebu, dok je u Budimpešti završilo bez pogodaka.

U sklopu priprema za Euro 2016., hrvatska nogometna reprezentacija susrest će se u ožujku u Budimpešti s domaćinom Mađarskom. Vatreni će prijateljsku utakmicu s Mađarima odigrati u subotu 26. ožujka, na novoizgrađenom stadionu Groupama Arena u Budimpešti, drugom najvećem u državi, piše stranica HNS-a.

Početak susreta zakazan je za 18 sati, a i jedna i druga reprezentacija tom će prigodom testirati svoju formu za nadolazeću europsku smotru u Francuskoj.

Mađarska će na Europskom prvenstvu zaigrati u Skupini F, protiv Portugala, Islanda i Austrije, a Hrvatska je u Skupini D sa Španjolskom, Češkom i Turskom.

Hrvatska i Mađarska odigrale su dvije natjecateljske utakmice u kvalifikacijskom ciklusu za odlazak na SP u Njemačkoj 2006. godine. Hrvati su slavili sa 3:0 u Zagrebu, dok je u Budimpešti završilo bez pogodaka.

U prijateljskim ogledima bilo je 2:2 u Györu 1994., 4:1 za Hrvatsku u Osijeku 1996.,2:0 za Hrvatsku u Pecsu 2002. te 1:1 u Budimpešti 2008.

>> Hrvatska i dalje 18. nogometna reprezentacija na svijetu

Komentara 1

RA
raikonen
13:35 14.01.2016.

ljubav preko žice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije