Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE HAJDUKA:

Vlajčević je primio pozajmicu od Dinama, a Bruno Marić pjeva na kućnim zabavama dinamovaca

Torcida
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
11.12.2015.
u 18:17

"Ova odluka o kazni, ma koliko bila drastična, nije nas iznenadila i neće nas zaustaviti u borbi za ravnopravan status svih sudionika u hrvatskom nogometu", napominju u Hajduku.

Hajduk se oglasio priopćenjem nakon što je disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević kaznio Ljubu Pavasovića-Viskovića s dvije godine zabrane rada u nogometu. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Kazne koje je izrekao disciplinski sudac Prve HNL Krešimir Vlajčević samo su nastavak teatra apsurda koji vlada na našoj nogometnoj sceni, a u kojem Hrvatski nogometni savez ne primjenjuje iste kriterije za sve sudionike u hrvatskom nogometu.

Sama činjenica da je Krešimiru Vlajčeviću, disciplinskom sucu Prve HNL – koji je u široj javnosti najpoznatiji kao osoba koja je primila pozajmicu od Dinama te unatoč tome nije trpio nikakve posljedice – trebalo gotovo tri mjeseca da objavi kazne govori o njegovoj neovisnosti i nepristranosti kod donošenja odluka.

Jedni kriteriji vrijede za vladajuću nomenklaturu HNS-a i njihove prijatelje, koji su zaštićeni i dozvoljeno im je sve dok drugi kriteriji vrijede za one koji ukazuju na nepravilnosti i nepoštenje u hrvatskom nogometu te u pravilu završavaju pod kaznama i suspenzijama

Sucu Brunu Mariću koji je svojim sudačkim pogreškama pred očima cjelokupne javnosti izazvao pravi cirkus oko derbija dozvoljeno je da pjeva i svira na kućnim zabavama igrača Dinama te drži konferencije za novinare, suprotno i HNS-ovim kodeksima i pravilnicima. 

Naravno, za pogreške na derbiju od HNS-a dobio je pozitivnu ocjenu te i dalje nastavlja suditi utakmice u domaćim natjecanjima. Alojziju Šuprahi koji je prvostupanjski osuđen zbog fizičkog napada na predsjednika Hajduka dozvoljeno je da i dalje obnaša funkciju člana IO HNS-a te je uz to nagrađen imenovanjem na listu delegata za utakmice Europske lige i Youth Champions League.

Takve stvari i brojne druge primjere Hrvatski nogometni savez tolerira, a Hajduk i njegovo vodstvo drastično se kažnjava

Stoga ova odluka o kazni, ma koliko bila drastična, nije nas iznenadila i neće nas zaustaviti u borbi za ravnopravan status svih sudionika u hrvatskom nogometu", napominju u Hajduku.

>> Nevjerojatno mi je da tip poput Vlajčevića radi u hrvatskom nogometu!

Komentara 77

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:44 11.12.2015.

Nekad je to bio respektabilan klub, danas skupina lakrdijaša, predsjednik dvorska luda. Hajdučine tražite kriminalce u svojim redovima, nesposobnu upravu zamijenite ljudima koji se barem malo kuže u nogomet. U Europi vas nema, domovina se smije, oni pametni vas žale. Dokle??????

TO
tomo300ac
18:49 11.12.2015.

Pjeva i ministar financija Lalovac u svlacionici jajduga pa ga ne smeta sto jajducka prcija ne izvrsava svoje obaveze i ne isplacuje place. Neisplacivanje placa je kazneno djelo.

MK
mksdk
18:57 11.12.2015.

"Sama činjenica da je Krešimiru Vlajčeviću, disciplinskom sucu Prve HNL - koji je u široj javnosti najpoznatiji kao osoba koja je primila pozajmicu od Dinama..." Ovo je tipični komunistički način pisanja izjave s kojim se izbjegava otvoreno optuživanje nekoga (jerr bi to bilo podložno sudu), nego se nekakva tvdnja prebacuje na nekakvo opće znanje, u ovom slučaju na "širu javnost". Jer, eto, "šira javnost" je ta koja "zna" nešto, a oni samo prenose to što "šira javnost" zna. Jelte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije