Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK ZA SLOVENIJU

Primož Kozmus objavio kraj karijere

Primož Kozmus
AFP
08.10.2009.
u 07:25

Najbolji slovenski atletičar Primož Kozmus (30), osvajač zlata na pekinškim Olimpijskim igrama i Svjetskom prvenstvu u Berlinu okončao je uspješnu karijeru.

Kozmus je to sam potvrdio u izjavi za javnost koju je poslao medijima, a u kojoj kaže:

- Dosegnuo sam vrh na Igrama u Pekingu i potvrdio da ga ove godine u Berlinu. Zlatna olimpijska medalja je ispunjenje snova. Što dalje? Želio bih naprijed, do svjetskoga rekorda, ali za to nemam snage. Stagniranje, pa iako ono bilo na svjetskom vrhu, me umara. Došao sam do svojega vrhunca i vrijeme je za kraj. Biti svjetski prvak i olimpijski pobjednik je dovoljno, više od toga ne mogu.

"Primož Kozmus do sada nije prešao niti preko jedne svoje riječi i ostvario je sve što nagovijestio. Možda baš zbog toga nije realno očekivati da se predomisli", piše slovensko Delo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije