Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Primorje slavilo u derbiju, ali se Jugu smiješi prvo mjesto

Primorje - crvena zvezda
Nel Pavletic/PIXSELL
21.02.2016.
u 22:30

Jug CO u Dubrovniku je u prvom dijelu natjecanja pobijedio s pet golova pa mu je i večerašnji minimalni poraz praktički osigurao prvo mjesto u Regionalnoj ligi

U derbiju 16. kola Regionalne vaterpolske lige Primorje EB pobijedilo je Jug CO sa 6:5 i time nanijelo prvi poraz Dubrovčanima u ovom natjecanju, ali to neće puno promijeniti poredak na čelu ljestvice. 

Naime, Jug CO u Dubrovniku je u prvom dijelu natjecanja pobijedio s pet golova pa mu je i večerašnji minimalni poraz praktički osigurao prvo mjesto u Regionalnoj ligi, ali i prvu startnu poziciju za prvenstvo Hrvatske koje će se nastaviti igrati nakon završetka Regionalne lige.

Rezultati 16. kola Regionalne lige:

Primorje EB - Jug CO 6:5

Mladost - Jadran (HN) 5:10

Radnički - Mornar BS 11:8

Vojvodina - POŠK 12:9

Na ljestvici vodi Jug CO s 42 boda koliko ima i drugoplasirano Primorje, ali Dubrovčani imaju bolju gol razliku u međusobnim susretima. Trećeplasirani Jadran (HN) ima 36, a Partizan 21 bod. Ove četiri momčadi će najvjerojatnije igrati na završnom turniru koji će se 18. i 19. ožujka igrati na bazenu u Gružu.

>> Sva sreća, na vrijeme smo napustili Ankaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije