Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri u nizu

Primorje pobijedilo Jug i bez poraza osvojilo regionalnu ligu!

Primorje - Jug
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/7
03.04.2015.
u 22:11

Vićan je bio sjajan na golu, imao je osam obrana, a Radu, Sukno i Garcia postigli su po tri gola. Kod Juga je najraspoloženiji bio Obradović s četiri pogotka.

Riječko Primorje osvojilo je regionalnu vaterpolsku ligu i opravdalo ulogu favorita. Na plivalištu Kantrida vaterpolisti Ivana Asića pobijedili su dubrovački Jug 15:9.

Prvo poluvrijeme dominirali su gosti koji su već na početku poveli 4:1, a na poluvremenu imali vodstvo 5:3. Uslijedila je furiozna treća četvrtina Primorja koje je preokrenulo rezultat, a na kraju rutinski sačuvalo prednost.

Vićan je bio sjajan na golu, imao je osam obrana, a Radu, Sukno i Garcia postigli su po tri gola. Kod Juga je najraspoloženiji bio Obradović s četiri pogotka.

Treći je ovo uzastopni naslov za Primorje koje ima impresivan niz ove sezone. Naime, bez poraza su u ligi, imaju 26 pobjeda i četiri remija. Sandro Sukno najbolji je igrač prvenstva, a Frano Vićan najbolji golman.

>>Umro je Zdravko Ćiro Kovačić, nekad najbolji vratar svijeta!

Komentara 2

SA
Sale7
10:17 04.04.2015.

bravo Riječani

SV
svitilnik
00:23 07.04.2015.

Od Vardara pa do Triglava , svjetli suncem obasjana , Jugoslavijo, Jugoslavijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije