Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne, ne šalimo se

Prilika života: Klub navijačima nudi ugovore, oduševit će vas što je 'valuta'

Hrvatske navijačice
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
17.05.2019.
u 17:24

Jer što je utakmica ako je atmosfera kao na groblju

Danski klub Horsens odlučio se na potez kakav dosad ne pamtimo. Naime, uprava kluba odlučila je ugovorom vezati stotinu do dvije stotine navijača, a povod tome je slaba posjećenost i nikakva atmosfrera na tribinama CASA Arene.

Horsens je ove sezone u prosjeku pratilo tek nešto više od 3.500 tisuće gledatelja u uglavnom komornoj atmosferi, pa se prvi čovjek kluba Kristian Nielsen dosjetio takvoj ideji. 

Obaveza navijača pod ugovorom će biti dolaziti na utakmice i navijati, što, naravno, neće činiti besplatno budući da će im Horsens uzvratiti besplatnim ulaznicama, vodom i - pivom!

- Možda je to što činimo neobično, ali svi znamo da je izuzetno važno na stadionu imati dobru atmosferu - kazao je Nielsen i naglasio da je u pitanju ozbiljan projekt.

Navijači pod ugovorom, naime, neće moći izbjagavati svoje obaveze te će morati odlaziti na sastanke s klupskim koordinatorom.

U slučaju da ta osoba primijeti da pivo odlazi a navijanja nema, Horsens će imati pravo s dotičnom osobom raskinuti ugovor.  

 

Ključne riječi

Komentara 2

BR
balboa.rocky
22:29 17.05.2019.

Pa od kada to kod nas postoji. HNS financira klub navijača uvijek vijerni da navijaju i podržavaju HNS, a i Dinamo dijeli ulaznice džaba po gradu i kafićima. Tako da Danci najmanje 50 godina zaostaju za nama.

BL
Blender
19:07 17.05.2019.

Pa nisu danci sirotinja da si ne mogu kupiti pivu! Vezati ih ugovorom i ako ne navijaju dobro raskinut ce im ugovor. Neka Dinamo napravi to i bit ce stadion pun pijanaca :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije