Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV CVJETA

Prije pola godine joj prijetili smrću, sad ljubi nesuđenog vatrenog

Ianthe Rose
Foto: Instagram
1/6
30.11.2018.
u 18:03

– Nazivali su me kurvom, prijetili smrću meni i mojoj obitelji, govorili kako ruska mafija dolazi po mene - priča

Prije pola godine Ianthe Rose doživjela je najgoru stranu nogometa. Nakon katastrofalnih reakcija njezina tadašnjeg dečka Lorisa Kariusa koji su skupo koštali Liverpool u finalu Lige prvaka protiv Reala, engleskoj manekenki počele su stizati prijetnje putem društvenih mreža.

– Nazivali su me kurvom, prijetili smrću meni i mojoj obitelji, govorili kako ruska mafija dolazi po mene. Brisala sam te komentare koliko sam mogla, nekima se i smijala jer pisale su ih budale – komentirala je Ianthe koja je ipak vrlo brzo ostavila osramoćenog vratara.

Ipak, nije dugo ostala sama. Potkraj ljeta započela je romansu s veznjakom Marseillea Grégoryjem Serticem, nesuđenim reprezentativcem Hrvatske.

Ianthe Rose
1/7

Bivšem U21 reprezentativcu Francuske djed je iz Brinja, a on je još 2012. dobio hrvatsku putovnicu. Dres vatrenih zbog administrativnih problema nikada nije obukao.

Francuskom šeta novi zvjezdani par, Marseilleov veznjak Grégory Sertic i engleska manekenka Ianthe Rose.

>> Pogledajte i što su dinamovci poručili po povratku u Zagreb

Komentara 4

DU
Deleted user
18:12 30.11.2018.

profesionalna sponzoruša.

ST
StockhoIm
19:32 30.11.2018.

nazivali je kurvom?

MA
Marsijanac
20:48 30.11.2018.

Nazvali je 'kurvom' a to ni u kojem slucaju nije istina,ha,ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije