Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKI SUSRET

Nizozemska se osramotila, izgubili su na nevjerojatan način od Amerikanaca

Američka nogometna reprezentacija
Reuters/PIXSELL
05.06.2015.
u 23:04

Vodili su Nizozemci do 89. minute 3:2 i raspali se

Nizozemska nogometna reprezentacija nikako ne može pronaći igru otkako ih je preuzeo proslavljeni Guus Hiddink. Izgubili su u Amsterdamu od Sjedinjenih Američkih Država 3:4 na takav način koji ih mora posramiti.

Imali su vodstvo od 3:2 sve do 89. minute i potom u samoj završnici primili dva pogotka te izgubili! Naravno, tribine su "podivljale", krenulo se sa zvižducima jer navijačima je više dosta ovakve Nizozemske. Brončani su sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, srebrni sa Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi i naravno da nikome nije drago vidjeti ovakav razvoj situacije.

Ali može ih tješiti da je ovo prijateljska utakmica i da bi se sve moglo popraviti u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. U njima jako loše stoje i treći su sa šest bodova manje od vodeće Češke te pet manje od Islanda.

Pogodke za njih zabili su Klaas-Jan Huntelaar (27. i 49.), a u strijelce se upisao i novi napadač Manchester Uniteda Memphis Depay (53.). Za Klinsmannovu momčad pogotke su postigli Zardes (33.) i Brooks (70.) te u posljednjim trenucima Daniel Williams i Bobby Woods.

>> Guus Hiddink bio je spasitelj, a sada je – kukavica!

Komentara 3

MA
Mars...+
04:31 06.06.2015.

Vise puta sam napisao da ce USA uskoro postati nogometna velesila. U zenskom nogometu to vec jesmo. Stadioni su puni.Deseci tisuca mladih igraju nogomet . Pa oni imaju lige za trogodisnjake! MLS , americko -kanadska liga je vec sada medju najjacim i naj posjecenijim na svijetu.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
00:54 06.06.2015.

Nije mi jasno kaj se s njima događa, ista momčad,raspad sistema. Morat će se boriti i za to 3.mjesto u skupini, tamo je i Turska ako se ne varam?

ZI
zico
03:35 06.06.2015.

nije ni meni jasno....možda kladionica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije