Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hercegovina
Povratak na članak

Prijatelji: Zoran Mamić htio je da utječemo na Vahu

Halilhodžić je bio posebno osjetljiv kad ga je netko nazvao diktatorom, a francuskim je medijima tako opisao Mamića

Komentari 11

BO
bomba
08:56 09.05.2011.

Ne razumijem. Naslov ne odgovara tekstu. Čitav tekst posvečen nečem drugom a samo dvije rečenice odgovaraju naslovu. Zanimljivo, što je pisac htio da kaže.

VL
VK
vječni krojf
09:47 09.05.2011.

Ohh Vahide, pa gdje se to strijelja ako netko nekom kaze da je diktator,nemoj pretjerivati,pa iz koje si ti to drzave.Pogotovu u Francuskoj nebi nikog ubili zato niti ga zatvorili tamo je demokracija i svatko moze iznijeti svoje misljenje.A Vahide ti ipak nisi Francuz kako se znas nekad predstaviti.Ti si samo dobio njihovu putovnicu.Diktatura jest ako mi netko naredjuje da pijem vodu kad on to zeli a ne ja.Vaha je sam isprovocirao otkaz,valjda se uplasio, uvidio da mu puno toga ne ide kako bi trebalo.I drugi su prije njega ostvarili to sto i on, pa i vise on je osvojio samo prvenstvo,a kup je jos na grani.

VL
VK
vječni krojf
10:06 09.05.2011.

Cudi me da ste napisali hercegovacki prijatelji,a ne francuski.Sta cete jos izmisljiti,ovo je vec pisanje kao u djecjem vrticima.

VL
OB
-obrisani-
10:33 09.05.2011.

Prijatelji: Zoran Mamić htio je da utječemo na Vahu da io on počne vrijeđati oca, majku i familiju ljudima u NK Dinamo i kao takav lakše se socializira u ovaj balkansko-vanka EU savezni milije sa svoje Francuske platforme i navika..

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
10:56 09.05.2011.

Vahid nije samo dobio francusku putovnicu, nego i najvise francusko odlikovanje, LEGIJU CASTI!

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
10:57 09.05.2011.

Inace, popite kafu, dogovorite se o lovi i svako na svoju stranu.

VL
Avatar zanusi13
zanusi13
16:17 09.05.2011.

Kvalitetu novinara koji pišu o ovoj temi najbolje ilustrira pisanje Vahinog prezimena na dva načina Halilhodžić i Halihodžić.. Njima je to sve jednako...

VL
DR
dragogera
17:53 09.05.2011.

nema surfanja i playstationa.pa kako onda rooney igra tako dobro,a poznat je kao najbolji igrac igrice fifa 11 medju igracima premiershipa,koji igraju istu.mozda najbolje da igraci ******** u sobama za vrijeme putovanja.ni onda ni cudno sto samir stalno fura vani.kad pobijegne sa lanca,kao divlji pas.

VL
OB
-obrisani-
23:09 09.05.2011.

Nerazumijem ovaj clanak....Dali je ludji Mamic ili novinar......Pa Vaha je legenda za takve dotepence s\'kamenjara. Pitajte francuze k\'o je Vahid Halilhodzic, ili Safet Susic ? I dijete iz kolijevke ih pozna. Mamic je stoka koja nikada nece imati trenera uu DINAMU, pa neka ga trenira on sam sada !!!!!! Rezultat ce se vidjeti........

VL
PU
pumbica
12:52 10.05.2011.

Naj žalosnije prvo mjesto.Dinamo prvak,a onda fjasko.Nikada tako u Dinamu nije bilo.Zlo Mamić treba otić.Jer nije klub njegova prčija.Nego klub koji je ispisao povjest.I zato nemre ju neke bitange voditi klub.Zato još jedanput kažem Mamić i cjela zprava dinama van iz kluba.Jer se nogomet igra radi publike,a ne radi neki švercera.Publika če doći kada Mamić i Barešić odu....

VL
AN
Andreeejjj
01:34 11.05.2011.

*Komentar iz Avaza* ahahahaha Mamić \"ludi konj\" nema veze sa Bosancima i Bosnom, on je jedino moguce skutor, a onda je zemljak sa Tutom i Covicem i error i onaj Rojs i ostali skutori sa foruma. Nas, Bogami, nije, mii takvih idiota nemamo u BH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.