Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORUSSIA SE RASPADA

Pridružio se Götzeu: Lewandowski ipak odlazi u Bayern

Borussia, Real, Lewandowski (1)
Reuters/Pixsell
25.04.2013.
u 18:15

Njemačka momčad vjerojatno će igrati finale Lige prvaka, a nakon toga ostati bez najboljih igrača

Unazad nekoliko dana oko statusa Roberta Lewandowskog nema konsenzusa. Prvo njegov agent tvrdi da odlazi, pa predsjednik Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke kaže da ostaje iako mu sljedeće godine ističe ugovor i mogli bi ostati bez odštete, a sad se opet javio agent i ističe - odlazi!

- Postigli smo dogovor s jednim klubom o transferu ovoga ljeta. Sve što je Borussia tražila je ostvareno. Ponuda za Roberta ispunjava sve kriterije koje je postavio njegov sadašnji klub, kao i sve Robertove zahtjeve. Mi smo svoj dio dogovora ispunili, a sada to mora napraviti i klub - kazao je agent  Barthel Watzkeu.

Nema sumnje da su nakon sinoćnje pobjede nad Realom 4:1, u kojoj je Poljak postigao sva četiri pogotka, upravu Borussije zatrpale izdašne ponude. Bogati europski klubovi sigurno nisu sitničarili za igrača koji sam može srušiti madridski stroj, a špekulira se da je taj \"jedan klub\" Bayern. Na žalost Borussijinih navijača, koji su na dan utakmice protiv Reala saznali da je za Bavarce potpisao Mario Götze, sada im odlazi i drugi miljenik.

A, njih 15ak tisuća, sinoć nakon utakmice nisu prestajali pjevati. Igrači žuto-crnih došli su ih pozdraviti i zahvaliti im na bodrenju tijekom veličanstvenog trijumfa, a kad su vidjeli kakva erupcija pozitivne energije vlada na tribini, posjedali su se u šesnaesterac i svoje oduševljenje pokazali sjedeći na podu i gledajući u svoje navijače.

>> Lewandowski sa četiri pogotka ušao u povijest kluba iz Madrida

>> Junak Lewandowski - prvi koji je zabio četiri pogotka u polufinalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije