Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Slaven Bilić ima ponajjači kvintet špica u Europi
Povratak na članak

Pričuve zabijaju gol po utakmici!

Ako pobijedi u utorak, Hrvatska će već u rujnu najvećem konkurentu u skupini – Grčkoj – pobjeći pet bodova.

Komentari 9

FE
fellix1601
08:13 06.09.2010.

Jest da Dudu nije kao prije loma noge , međutim po meni on uvijek treba igrati. On se nemora ni vidjeti na terenu a jednu jedinu šansu spremiti u mrežu. Utakmica kao što je s grčkom dobrom i kvalitetnom ekipom , može se igrati kao šahovska partija , gotovo bez šansi za gol , i kad eventualno dođe do možda jedine šanse , tu je Dudu da zatrese mrežu !!!

VL
VE
Velikogoričan56
08:16 06.09.2010.

Bravo Boksic, upravo tako, pustiti strucni stozer nek slaze momcad , oni su s njima svaki trening, prate ih cijelu godinu, znaju tko kako dise. Mene jako veseli i nas U21, tamo ima materijala, mislim da ne moramo brinuti za buducnost nase repke, sve ovisi samo o nama, hocemo li im dati podrsku ili ih medijskom hajkom razjediniti

VL
NI
nisde
08:30 06.09.2010.

dudu je čovijek koji ima karakter,ne igra samo za lovu već voli igrati nogomet.on bi po meni trebao uvijek biti u prvih jedanaest bez obzira sada na malo lošiju formu,jer njega se obrana boji i uvijek navuče dvojicu na sebe,tako da je drugi napadač malo slobodniji,a i svi se sječamo kako su igrali on i modrić u dinamu i kako su se kužili.

VL
ZK
ZKaquila
09:00 06.09.2010.

Dodao bih ipak da je glavna snaga Hrvatske vezni red: Vukojević-Rakitić-Kranjčar-Modrić. Izvrsno je to što Vukojević odlično odrađuje posao zadnjeg veznog, Rakitić je polivalentan i može igrati povučenije, ali po potrebi i ofenzivno. Kranjčer je vjerojatno i najbolji igrač reprezentacije jer pored vrhunske kreacije vrlo dobra odrađuje i defanzivne zadaće.

VL
LA
Lass
09:49 06.09.2010.

MA DAJTE LJUDI MOLIM VAS KAJ SE PRESERAVATE S SVOJIM KOMENTARIMA. kaj ste postigli u životu, na temelju čega slažete biliću momčad? na temelju odgledanih tekmi iz naslonjača doma? Biliću niste ni do malog nožnog palca, treba još puno žganaca popapati. bavite se svojim poslom.

VL
NI
nisde
12:46 06.09.2010.

baš bilić čita ove naše komentare krelac,ako ti imaš pametnijeg posla što ih ti čitaš!?-bilde

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:27 06.09.2010.

Mozda je dobro Dudua dozirati ali ne sumnjam da ce se vratiti. Onaj osjecaj koji je imao ne moze se zaboraviti. Imamo stvarno veliki izbor napadaca i tu se tesko moze pogrijesiti ali bi volio vidjeti jednu jaku obrambenu varijantu da se pokaze da mozemo igrati zatvoreno uz uspjesne kontre, kao inter protiv barcelone i kao mnoge reprezentacije na zadnjem svjetskom prvenstvu. Nema mista lose u tome moramo imati i tu opciju uigranu. Vukojevic je dobar al jos nije na razini Nike Kovaca. Kranjcar je jos napredovao i uzitak ga je gledati, uz Modrica imamo jaku sredinu. Obrana je jos pomalo upitna.

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:04 06.09.2010.

biliž je u prošlom ciklusu s ovim istim dečkima pokazao gdje smo. daleko od svjetskog, daleko od ikakve kvalitete. jedna engleska utrpala nam 9 komada, ukrajinu nismu pobijedili. ostalo nebitno. ako netko misli da je to završena priča, nek gleda u utorak nastavak agonije kad se igra protiv pravih protivnika. u spursima modrić ništa ne pokazuje. dudu? nikad neće biti onaj stari. ostali? samo su ja 1 godinu stariji. i ništa više.

VL
VE
Velikogoričan56
13:38 07.09.2010.

Odgovor nekakav: Tko zna, mozda si u pravu, to cemo znati veceras poslije utakmice, no ovo je forum, ovdje se raspravlja, svatko ima pravo na svoje misljenje i sve dok se ne vrijedjamo medjusobno zasto nebi pricali onako kako mislimo i zelimo, a svi, pa i ti, zelimo nasoj repki puno srece i uspjeha veceras, a i dobar nogomet, naravno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.