Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP U AUSTRIJI
Povratak na članak

Priča o idili između igrača i trenera obična je laž

Večerašnja utakmica protiv Norveške Červaru će biti jubilarna, 150. na klupi Hrvatske. Ima 114 pobjeda, osam remija i 27 poraza.

Komentari 5

OB
-obrisani-
08:47 19.01.2010.

niti jedan trener ni prije ni poslije line neće napravit što je on uspio. ovo nije priča dobio je super igrače lino je uspio od razvaline stvorit čudo. lino hvala

VL
OB
-obrisani-
09:28 19.01.2010.

pročitajte naslov i opsujte nešto autoru

VL
TL
tlesko11
10:00 19.01.2010.

Koji je racku vama novinarima? Niš vam ne paše, niš ne odgovara, sve vidite crno... Kad ti Zvonko postigneš kaj su postigli Lino i kauboji, javi mi se, pa da ja napišem jadan članak o tebi hidiote!

VL
TE
tepčin
10:46 19.01.2010.

Zar opet i dokle!? Otkuda takve blesavosti, sada, kada Hrvatska \"rukorepka\" ide na prvenstvo! Umjesto da se daje podrška, čitaju se gluposti! No, izgleda da tzv.hrvatski jal i dalje postoji! Neka, idemo dalje Lino, sa Tvojim dečkima ka tronu!

VL
OB
-obrisani-
14:23 19.01.2010.

Stalno kontra Line. Pa dokle vise. Nama nitko nevalja. Trebao je ono treba je ovo. Ma ja mu jedino zamjeram sto nije vec jednom u repku uzeo Mirka Filipovica Cro capa da mu igra pivota protiv Karabatica i Dinara kad zatreba. Kad Francuzi pocnu mlatiti a on da ubaci Filipovica. Do kad cemo mi igrat rukomet a svi ostali upraznjavat uz rukomet i razne borilacke sportove. Uz blagoslov sudaca i onih iz EHFa. Kako nas je samo onaj Pedersen iz Danske pokrao i jos kasnije laze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.