Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE GA ZABORAVIO
Povratak na članak

Priča o Danijelu Subašiću i Hrvoju Ćustiću - prijateljstvo koje je dirnulo čitavi svijet

Danijel Subašić, tada golman Zadra, ispucao je loptu za koju se pokušao izboriti Hrvoje Ćustić. Hrvoje je udario glavom o zid. Svi igrači Zadra, Cibalije, navijači... zanijemili su. Tišinu je prekinuo krik i poziv Hitnoj. Hrvoje je preminuo nakon tri dana.

Komentari 33

DU
Deleted user
13:31 08.07.2018.

Bravo heroju i hvala na lavovskoj borbi do sada, samo naprijed ali svi imamo neke povijesne tužne isječke u životu i uspijemo ih sačuvati u našoj unutrašnjosti.... ne mora se to sve pokazivati jer FIFA ima pravila..

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:27 08.07.2018.

Subašić pobjednik, Hrvati pobjednici, Hrvatska slavi, a vidim i da bi dežurni komentatorski jugo-depresivci koji ovih dana jako pate jer Hrvatska pobjeđuje slavili, pa se pokušavaju ti depresivci i mrzitelji Hrvatske veseliti ovih dana pobjedi Hrvatske tako da su u golmanu Subašiću vide Srbina. Naporni ste jugo-provokatori, Šubašić je Hrvat katolik, to je jasno i glasno rekao u svim intervjuima, njegov otac je grkokatolik i naravno Hrvat koji redovito hodočasti Gospi na Visovac. Subašićev otac kao i ostali grkokatolici nemaju svog grkokatoličkog svećenika pa su orijentirani na franjevce u Dalmaciji. Franjevac Ivan Čupić u 16:00 svake godine drži svetu misu po grkokatoličkoj liturgij, a tata Subašić odvaljuje samarčinu svakome tko bi ga nazvao Srbinom. Partijskim medijima nije lako kao i njihovim jugo-trolovima jer se ovih dana glasno voli Hrvatsku i nogometnu reprezentaciju koja nam podiže nacionalnu svijest i čini nas ponosnima što združenoj jugo-medijskoj i ljevičarsko-komentatorskoj zajednici zadaje teške udarce i svim silama moraju provocirati i umjetno stvarati i forsirti apatiju u društvu Nakon ovoga što nam je reprezentacija uradila , radi i što će tek uraditi u Rusiji, orkestar jugosa, SDP gubitnika, orjunaša, "antifašista", progresivnih "naprednjaka" i drugih antihrvatskih čimbenika je vraćen dva koraka unazad i duže će im trebati da se vrate na pozicije od prije početka svjetskog nogometnog.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
13:17 08.07.2018.

Sjajan čovjek, prijatelj i vratar. Hvala ti Danijel za sve trenutke radosti koje nam donosiš kao sportaš i dobar čovjek.

VL
DU
Deleted user
14:35 08.07.2018.

Indijanci se ne krste a vjeruju, i Eskimi imaju svoju vjeru, Indijanci Manutu, a to sve prije nas Europnjana , debelih, prenapuhanih, izobličenih u vanjštini i unutrašnjosti ..... i što sad .... slušamo glupe komentare nekih .... kojima očito nešto nedostaje...

VL
DH
dalibor.hren
13:24 08.07.2018.

Zar nije u FIFA organizaciji nešto reći Hrvatina, doktor povijesti, krivac za poraz od Francuske 98. dr. Boban!?

VL
CA
Cafa
15:28 08.07.2018.

Smrdljiva FIFA. A kad se održavaju minute šutnje za terorističke napade to nije politička poruka?

VL
PI
pinkec
23:31 08.07.2018.

Za Domagoja nemam primjedbe za pozdrav i zahvalu Ukrainskim simpatizerima, koji su mu dali podporu. (FIFA je ovdje neobjektivna, anti Hrvatska i sa predrasudama!) Ali razgovor sa Ognjenpm Vukojevićem, nakon izlaska iz svlačionice Vatrenih, je bio više nego štetan! Zapravo je sve otkrio, tko ce igrati i sa kakvim zadatkom, što je moglo samo Rusima koristiti! Je li mu to bio cilj?

VL
Avatar reference
reference
12:51 08.07.2018.

ahahaaaa, aj pokazite kako se sinoc krsti sa tri prsta.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
12:25 08.07.2018.

Subašiću svi igraci trebaju dati 90% svoje premije jer je on zasluzan sto HR ide dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.