Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA STRPLJENJA

Pretjerao je, slijedi kazna: United je Ronalda na zimu spreman pustiti - besplatno

Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur
Foto: Craig Brough/REUTERS
1/4
25.10.2022.
u 13:45

Kao potencijalna destinacija spominje se Italija, ali i London.

Cristiano Ronaldo napustio je teren i stadion Old Trafforda prije no što je sudac utakmice označio kraj. Manchester United slavio je nad Tottenhamom s 2:0, ali 37-godišnjeg Portugalca, koji je odbio ući u igru, nije bilo ondje da suigračima čestita na kvalitetnoj pobjedi.

Za igrača kojemu se bliži kraj karijere, možda i koban potez. Naime, trener Erik ten Hag zbog ponašanja ga je izbacio iz konkurencije uoči utakmice protiv Chelseaja, a posljedice bi mogle biti daleko drastičnije.

Mediji s Otoka navode da bi ga United, ako se ne pojavi neka ponuda, na zimu bio spreman pustiti besplatno, bez odštete. Jedan od zainteresiranih za Portugalca upravo je Chelsea

Ipak, nizozemski trener danas će održati sastanak s Ronaldom u nadi da se mogu dogovoriti oko njegovog povratka u ekipu. 

Ako, pak, ne uspiju naći zajednički jezik, Marca navodi da bi veteran bio spreman otići i u Napoli

Manchester United na tablici Premier lige drži šesto mjesto s 20 bodova. 

Standings provided by Sofascore
 
 

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

Komentara 1

Avatar southman
southman
14:20 25.10.2022.

A zašto to nisu napravili na ljeto i prestali mučiti i njega i sebe !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije