Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam Allardyce

Prethodnik ga upozorava: Biliću, šefovi West Hama nisu pošteni!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
14.08.2015.
u 09:15

Oni su nezahvalni. Učinio sam sve što su tražili, i nije bilo dobro. A ako su i Slavenu rekli da žele Europu, to nije realno, kaže Sam Allardyce.

Sam Allardyce (60) Bilićev je prethodnik na klupi Westa Hama i u intervjuu za beIN Sports nazvao je bivše šefove, vlasnike kluba, nezahvalnima te je naglasio da je borba te momčadi za Europu nerealna.

"West Hamov način očito nije pobjeđivati svaki vikend, kao što sam ja pokušavao! Učinio sam sve što su tražili od mene, i opet nije bilo dobro, što je vrlo nezahvalno. Mislili su da se možemo plasirati u Europu (West Ham i jest igrao pretkola Europske lige, ali zbog fair-playa, nap. a.), da možemo doći do finala kupa, a to nije bilo u opisu posla kad sam došao", rekao je Allardyce, koji je bio na klupi četiri godine, piše Goal.

"Ljudi nisu cijenili što sam učinio za njih. Ako su David Sullivan i David Gold (suvlasnici kluba, nap. a.) rekli Slavenu Biliću da očekuju plasman u Europu, to je iznad kapaciteta i mogućnosti ove momčadi. To sam im i rekao, možda je to jedan od razloga što mi nisu produljili ugovor", zaključio je Allardyce.

>>Bilić uoči okršaja s Kramom: Morao sam zaštititi momčad

Komentara 4

MA
mamunamegalo
10:11 14.08.2015.

Moj šef Milanovic je pošten. .daje nama svojim rodzacima i bratu daje. .i žena nam daje

VI
virkom
09:26 14.08.2015.

A koji su to nogometni šefovi pošteni? "Pare, pare okreću svijet, politiku i nogomet, parama možeš kupiti sve, političare, novinare, sudije..."

VI
virkom
09:26 14.08.2015.

A koji su to nogometni šefovi pošteni? "Pare, pare okreću svijet, politiku i nogomet, parama možeš kupiti sve, političare, novinare, sudije..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije