OSTALI ISPRED Dućana

Presumnjivi Srna i suigrači nisu smjeli u Harrods

Srna i Šahtar
18.02.2010.
u 11:21

Aktualni osvajači Kupa Uefa, nogometaši Šahtara, našli su se u vrlo neugodnoj situaciji u Londonu. Naime, u trenirkama su stigli pred Harrods, trgovinu Mohameda Al Fayeda (vlasnika Fulhama), i zbog sumnjivog izgleda zabranjen im je ulazak u dućan.

Šahtar je na svojim službenim stranicama objasnio da im je odbijen ulazak jer je grupa bili prevelika i sumnjiva, dok je glasnogovornik Harrodsa rekao da je pristup odbijen zbog sigurnosnih razloga, ali time nisu htjeli nikoga uvrijediti.

- Igrači su odlučiti povećati zaradu jedne od renomiranih londonskih trgovina - Harrodsa. Imaju novac i bili su spremni puno potrošiti. Ali bili su prevelika skupina i izgledali jako sumnjivo - stoji u priopćenju na stranici Šahtara.

Zanimljivo je da je vlasnik Harrodsa Momamed al Fayed ujedno i vlasnik Fulhama, engleskog premierligaša s kojim Šahtar danas igra prvu utakmicu šesnaestine finala Europske lige.

Mogu li ovakve psihološke igrice al Fayeda utjecati na nogometaše Šahtara, tek treba vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:46 18.02.2010.

normalno je da ih nisu pustili unutra kad su bili obučeni u uniformu, trenirku, koju nose chavsi, određena grupa mladih ljudi u velikoj britaniji, agresivni su, obično su nezaposleni, spadaju u tzv. white trash,antisocijalnog su ponašanja, piju i drogiraju se, kradu po dućanima itd. mislim da su se nogometaši iz šaktara dobro uklopili u ovu grupu.

KR
krenica
13:04 18.02.2010.

To je Harrods,pravila su pravila za svakoga.Pitajte našu Hercegovku koja je tamo radila godinama kao glavni Floor Manager.Je,je opet Hercegovka.

OB
-obrisani-
13:19 18.02.2010.

Pa ja mislim da nisu bile problem trenerke i ostali igrači Šahtar FC nego baš Srna..Britanci hrvatski zapadno balkanski zavičaj nazivaju zemljom korupcije koju vode kriminalne bande i skupine..Logično da su jim građani takve zapadno balkanske zajednice sumljivi i boje se da nešto ne ukradu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije