Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio na odjelu intenzivne skrbi

Preskar se onesvijestio za trčanja Maksimirom

Mario Preskar
Mišo Lišanin
01.05.2010.
u 20:43

Dok je trčao maksimirskom šumom, 26-godišnji boksač Mario Preskar onesvijestio se i pao. Srećom, trčao je s prijateljem, koji je pozvao hitnu pomoć i obitelj.

 A našli su se tu i policajci, koji su također trenirali, pa je na vrijeme završio u obližnjem KBC-u Rebro. Pretpostavlja se da je riječ o epileptičkom napadu, no to će potvrditi ili demantirati pretrage koje su odmah obavljene.

Premda je završio na odjelu intenzivne skrbi, Mario je već danas razgovarao s obitelji. Preskar se onesvijestio i nakon svoga posljednjeg meča održanog u ukrajinskom gradu Lavovu 29. lipnja 2009. protiv Pedjure. Tada je on to pripisao iscrpljenosti i velikoj vrućini u dvorani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije