Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIRSKA LJEPOTICA

Prepoznajete li ovaj stadion?

Maksimir radovi (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
09.07.2011.
u 15:13

U subotu je živa u Zagrebu pokazivala 35 stupnjeva, no marljivim radnicima na Maksimiru ništa to ne znači. Rokovi stišću, no srećom, izgleda da će sve biti gotovo i prije roka.

Na istočnoj tribini postavljene su sve sjedalice, počelo je postavljanje novih plavih sjedalica na južnu tribinu, dok na Zapadu radnici preslaguju natpis ''gnk dinamo''. Na Istoku je jutros popravljeno i slovo ''g'' u natpisu napravljenom od sjedalica.

Oko novog travnjaka postavlja se uska traka umjetne trave namijenjena sucima za vrijeme utakmice. Atletska staza je očišćena, a postavljanje plave trave očekuje se tek nakon završetka ostalih radova. Oko terena je nasipan asfalt kako bi na kraju sve izgledalo vrhunski. Ispod istočne tribine na konstrukcije su postavljena plava platna koja će do utakmice biti postavljena i ispod ostalih tribina. U tijeku je i izgradnja metalnih konstrukcija za press lože, kao i uređenje posebnog dijela za osobe s invaliditetom.

Ukratko, rokovi će se ispoštovati, a kada prvi posjetitelji dođu u srijedu na susret Dinama i Neftčija, za očekivati je da će biti u pozitivnom šoku kada vide novu maksimrsku ''opravu.''

Komentara 51

PL
pobočnik liubo
16:29 09.07.2011.

a kad sam rekao da onaj ,,g\'\' nije u ravnini davali ste mi minuse...

IV
ivo33hzhb
16:31 09.07.2011.

ba! dugo mi je trebalo, pa to je maksimirsko ruglo u boji!

PL
PlaviRadion
12:02 11.07.2011.

Prepoznajem li ovaj stadion? Dakako. To je ono ružno megalomansko nikad dovršeno nakaradno smeće prek puta Zoološkog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije