Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADA I SADA

Prepoznajete li mršavicu uz Novaka? Zaraza ju je prepolovila

Foto: Instagram
1/9
22.10.2020.
u 14:14

Tri godine nakon osvajanja prestižnog natjecanja, Marion je boravila u Indiji gdje se zarazila misterioznom bolešću koja joj je potpuno promijenila osobni opis

Nekadašnju pobjednicu Wimbledona bolest je doslovno prepolovila. Zarazila se u Indiji, a u jednom trenutku je imala samo 40 kilograma i život joj je visio o koncu 

Francuskinja Marion Bartoli osvojila je Wilbledon 2013. godine, a nakon tog najvećeg uspjeha u svojoj karijeri odlučila se povući, a nakon karijere krenula je vrtoglava promjena u njenom životu. 

Naime, u mirovini je Frnacuskinja izgubila prvo 20 kilograma pa su je nazvali anoreksičnom.

Bartoli je to demantirala i kaže da se zarazila nekim rijetkim virusom čije ime čak ni liječnici ne znaju. Vjeruje da se zarazila negdje na putu između Australije, New Yorka i Indije. Otkrila je da je izgubila 20 kilograma, a osjetljiva je na elktro podražaje pa mora nositi posebne rukavice kad razgovara na mobitel.

- Moj život je prava noćna mora. Ne bih to poželjela nikome, a postepeno mi je sve lošije - govorila je tada slavna tenisačica.

Tri godine nakon osvajanja prestižnog natjecanja, Marion je boravila u Indiji gdje se zarazila misterioznom bolešću koja joj je potpuno promijenila osobni opis.

Na fotografijama s Novakom Đokovićem i Serenom Williams jedva je prepoznatljiva.

POGLEDAJTE: Sve faze izgleda Marion Bartoli

1/12

Od nemoći jedno vrijeme nije mogla niti stati na noge, ali onda se počela oporavljati. Već 2017. sličila je staroj sebi, s kojim kilogramom viška, ali s osmijehom na licu. 

Ove je godine na Roland Garrosu Bartoli bila novinarka, a program je vodila u visokom stadiju trudnoće.
 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Cokolinda
Cokolinda
01:20 23.10.2020.

Diljem svijeta, cure vole Srbe ali nigde ko u hrvatskoj...

DU
Deleted user
15:59 22.10.2020.

Udebljala se fest po slici iz 2019, a sada je ok, možda blago mršava. Kod žena je bolje koji kilogram manjka, nego koji kilogram viška.

Avatar Ričard
Ričard
14:52 22.10.2020.

Nis sigur, Severina ili Nives Celzijus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije