Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD JE OSVOJIO DAVIS CUP

Prepoznajete li mladu djevojku? Njoj je Novak kupio 1001 ružu...

Instagram
04.11.2020.
u 17:05

Slika s tavana! Gledam kako izgledamo ovdje kao da smo osnovnoškolci, a uz 1001 ružu smo proslavili dvije godine zabavljanja  i pobjedu na Davis Cupu

Novak Đoković poznat je po svome eksplozivnom karakteru, dobrom smislu za humor, ali i ogromnoj ljubavi prema svojoj supruzi Jeleni

Supružnici Đoković godinama su skupa, imaju djecu, javno pokazuju svoju ljubav, Jelena gleda svaki Novakov meč, imaju jako slične svjetonazore. 

Sada se upravo Jelena odlučila prisjetiti njihovih početaka, a dok je Novak lako prepoznatljiv, Jelena se podosta promijenila. 

- Slika s tavana! Gledam kako izgledamo ovdje kao da smo osnovnoškolci, a uz 1001 ružu smo proslavili dvije godine zabavljanja  i pobjedu na Davis Cupu, vjerovali ili ne - napisala je sada već gospođa Đoković uz zaljubljeni emoji na svome Instagramu.

 

 

 

Komentara 3

UU
uhljeb u holdingu
18:32 04.11.2020.

Šta niste jednom pisali o razvodu ?

KA
Kairos
21:16 05.11.2020.

Što je ovo?! Večernji postao Karađole bilten?! Dosta tog banalnog laprdanja o tom liku.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
21:30 04.11.2020.

Dobio sam zuti karton zato što sam napisao da je đoković vlasnik VL. Bravo admine samo tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije