Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremeplov

Prepoznajete li djevojčicu s fotografije stare 18 godina? Danas ljubi slavnog nogometaša

instagram.com/luissuarez9
09.10.2020.
u 16:23

U čast proslave 'punoljetnosti' njihovoga braka, Suarez je objavio fotografiju nastalu prije 18 godina, a dok se slavnog napadača prepozna bez problema, njegova je supruga, u najmanju ruku, neprepoznatljiva.

Luis Suarez i njegova supruga Sofija prošli su još jedno turbulentno zajedničko razdoblje u kojemu je urugvajski napadač iz Barcelone otišao u Atletico Madrid nakon šest godina igranja za katalonskog giganta. 

No, to je samo jedna od epizoda u kojoj je njeogova supruga Sofija bila njegov glavni oslonac u njihovih 18 godina zajedničkog života. Upravo je u čast proslave 'punoljetnosti' njihovoga braka, Suarez je objavio fotografiju nastalu prije 18 godina, a dok se slavnog napadača prepozna bez problema, njegova je supruga, u najmanju ruku, neprepoznatljiva.

Podsjetimo, Suarez je napustio Barcelonu nakon što je u šest godina igranja na Camp Nou postao treći najbolji strijelac u povijesti kluba. 

Na odlasku mu je Leo Messi poručio: 

- Nisi zaslužio da odeš na ovakav način. Nisu ti to smjeli napraviti. Sretno, prijatelju moj.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar osupnutihercegovac
osupnutihercegovac
17:09 09.10.2020.

ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije