Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JULIA ITUMA

Preokret u slučaju preminule odbojkašice (18). U javnosti kruže novi detalji i jeziva poruka

Instagram
16.04.2023.
u 09:47

Jedna od najtalentiranijih odbojkašica svijeta tragično je preminula u Turskoj

Mlada talijanska odbojkaška nada Julia Ituma poginula je u Istanbulu nakon polufinalne utakmice Lige prvaka u kojoj je njezina Novara izgubila od domaćeg Ezachibashija. Ituma (18) pala je sa šestog kata svoje hotelske sobe u Istanbulu , priopćila je lokalna policija. Otvorena je istraga o uzrocima smrti odbojkašice čije je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu gdje je obavljena obdukcija , a rezultati će biti poznati u idućim danima.

Smrt mlade odbojkašice obavijena je velom tajne i potresla je svjetsku javnost, a turska policija uveliko radi na rekonstrukciji njezine smrti. Tragedija se dogodila nekoliko sati nakon uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka, nakon koje je turska momčad osigurala plasman u finale.

Njeno tijelo pronađeno je oko 5.30 ispred hotela na azijskoj strani Istanbula, a kamere u hotelu pokazuju da se oko 23 sata vratila u svoju sobu, vidno uznemirena, poslije dužeg telefonskog razgovora.

U međuvremenu su se pojavile informacije da je Julia WhatsApp grupi odbojkaškog kluba Novara poslala poruku 'Doviđenja' , kao i da je zadnji put razgovarala telefonom s mladićem za kojeg tvrde da joj je školski kolega, a čiji je identitet skriva se od javnosti.

Specijalizirani odbojkaški portali iz Italije demantirali su ove tvrdnje turskih kolega koji sumnjaju da je riječ o samoubojstvu, javlja Gazzetta dello Sport

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije