Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Preokret u slučaju Cufre: Argentinac ostaje još dvije godine!

'sport.....cardiff....18.04.2007. cardiff - odluka o kandidaturi eura hrvatska madjarska 2012/ povratak u hrvatsku/  mamic bilic foto: marko lukunic'
'lukunic marko'
24.05.2011.
u 20:01

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić jučer je gotovo dva sata proveo u Maksimiru, u uredu Dinamova izvršnog predsjednika Zdravka Mamića

Pomirenje u Maksimiru! Sastali se Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić i izbornik Slaven Bilić i razgovarali dva sata! Bilićevo pojavljivanje u Dinamovim prostorijama sugerira otopljavanje nakon prošlojesenskih Mamićevih neprimjerenih izjava o izborniku rasistu.

– Slaven i ja sastajemo se periodično, među nama nema nesporazuma, bili smo i ostali prijatelji. A jedan od povoda razgovora bila je i tragedija Drage Gabrića – kazao je Mamić.

Je li bilo govora o Sammiru, Kelavi kao budućim reprezentativcima?

– Neću otkrivati detalje razgovora, ali mogu reći da je, među ostalim, bilo govora o sustavu natjecanja, o atmosferi kakvu svi skupa priželjkujemo za utakmicu s Gruzijom na Poljudu – dodaje Mamić.

Inače, vijest dana u Dinamu za Mamića nije Bilić, nego - Leandro Cufré.

 – Postigli smo dogovor i Cufré ostaje još dvije godine u Dinamu! – kazao je svečano Mamić.

 

>>Cijelu priču o pomirbi Zdravka Mamića i Slavena Bilića pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 37

Avatar Pak
Pak
08:07 25.05.2011.

Sammir postaje reprezentativac. Sammir postaje reprezentativac. Još par takvih naslova bez ijedne riječi u članku o tome i zbilja ćemo povjerovati u to.

NI
nindža
20:18 24.05.2011.

bilo je i vrijeme, čovjek je to svojim igrama potpuno zaslužio. pokraj svih taraba koje su zadnjih godina pozivane u reprezentaciju, sammir je najpametniji bilićev potez. greška je što nije pozvan i ranije, jer je mogao pomoći već protiv gruzije. sada treba očekivati ogroman pritisak blitvarsko-antimamićevskog lobija i homofobne napade na sammira od istih onih kojima u reprezentaciji nisu smetali šarbini i subašić, te buljat i tomić.

Avatar comandante
comandante
23:39 24.05.2011.

Ajde Bilicu u p....m....Sta ce ti Samir,umjesto koga ili si dogovorio postotak od prodaje sa nasmrkanim,koliko 50-50....sve si jadniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije