Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Preminuo Seno Čusto, hrvatski trener koji je na OI u Tokiju doživio teški moždani udar

Seno Čusto
HOO
08.11.2021.
u 11:29

Pamtit ćemo ga kao dugogodišnjeg trenera i suosnivača Streljačkog kluba "Lokomotiva" Rijeka, uvijek nasmijanog i vedrog, uvijek spremnog svakome uputiti lijepu riječ

Preminuo je Seno Čusto, trener naše olimpijke Snježane Pejčić. Čusto je na Olimpijskim igrama u Tokiju doživio moždani udar, a Hrvatski streljački savez sada je objavio tužnu vijest.

"S velikom tugom obavještavamo vas da nas je noćas napustio naš dragi Seno Čusto.

Pamtit ćemo ga kao dugogodišnjeg trenera i suosnivača Streljačkog kluba 'Lokomotiva' Rijeka, uvijek nasmijan i vedar, uvijek za svakoga spremna dobra riječ.

Najveće uspjehe ostvario je sa Snježanom Pejčić s kojom je kao trener ostvario sve trenerske snove, od olimpijske medalje do svjetskih rekorda. Višestruko je nagrađivan za svoja trenerska dostignuća.

Hvala ti, Seno, za sve što si učinio kao čovjek i kao trener. O posljednjem ispraćaju naknadno ćemo objaviti informacije", stoji u priopćenju.

Podsjetimo, dan uoči svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju (22. srpnja), 66-godišnji Seno Čusto završio je u tokijskoj bolnici nakon što mu je pozlilo u autobusu tijekom povratka s treninga. Do povratka u Hrvatsku, trofejni trener hrvatske streljačice Snježane Pejčić više je od dva mjeseca proveo na liječenju u bolnici Showa University Toyosu u Tokiju. 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Magistrica
11:38 08.11.2021.

Johnson i Johnson? Sucut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije