Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Varvodić

Preminuo predsjednik Hrvatskog plivačkog saveza

Plivanje
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
17.09.2018.
u 11:28

Posljednji ispraćaj Ivana Varvodića bit će na Mirogoju u četvrtak 20. rujna u 15 sati, a komemoracija u prostorijama HOO-a u 11 sati.

U nedjelju navečer u Zagrebu je nakon kratke i teške bolesti u 68. godini preminuo predsjednik Hrvatskog plivačkog saveza (HPS) Ivan Varvodić.

Rođen 14. ožujka 1951. godine u Josipovcu kod Osijeka, Varvodić je bio izniman sportski djelatnik, počasni član Europskog plivačkog saveza (LEN), član Tehničke plivačke komisije Svjetskog plivačkog saveza (FINA) te bivši ravnatelj Odjela za istraživanje i unapređenje razvojnih programa u Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO).

Najdublji trag Varvodić je ostavio kao direktor hrvatskih plivačkih reprezentacija u razdoblju od 1992. do 2007. godine. Za vrijeme njegovog mandata hrvatski plivači osvojili su više od 200 medalja na svim velikim plivačkim natjecanjima.

Posljednji ispraćaj Ivana Varvodića bit će na Mirogoju u četvrtak 20. rujna u 15 sati, a komemoracija u prostorijama HOO-a u 11 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

DI
didajoza
14:11 17.09.2018.

Gubitak za plivački savez. Obitelji iskrena sučut, laka mu zemlja Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije