Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Preminuo na terenu od srčanog udara dan prije 28. rođendana

Hector Sanabria
santafe.derf.com.ar
28.08.2013.
u 11:15

Nogometaš argentinskog trećeligaša srušio se na travnjaku i preminuo na putu do bolnice

Nova smrt na travnjaku potresla je sportsku i svjetsku javnost.  Nogometaš argentinskog trećeligaša Deportiva Laferrere, Hector Sanabrija, preminuo je od srčanog udara tijekom utakmice i to dan prije 28. rođendana.

Srušio se u 29. minuti utakmice i odmah mu je ukazana liječnička pomoć, no umro je na putu do bolnice.

Sudac Hernan Mastrangelo, koji je tada prekinuo utakmicu, izjavio je kako Sanabria nije bio blizu nijednog drugog igrača prije nego što se srušio te kako eventualni raniji kontakt ili dueli nisu mogli biti uzrok srčanom udaru.

Argentinski nogometni savez odredio je minutu šutnje uoči svih utakmica sljedećeg vikenda u čast tragično preminulog Sanabrije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije