Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA POBJEDA!

Slaven Bilić potvrdio klasu i sa West Hamom šokirao Arsenal!

West Ham
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
09.08.2015.
u 16:31

Ovih 2:0 je prvo slavlje "čekičara" kod Arsenala u osam godina

Slaven Bilić je maestralno krenuo u novu sezonu engleskog Premiershipa i pobijedio favoririzirani Arsenal na Emiratesu 2:0! Prva je to pobjeda "čekičara" na gostovanju kod londonskih susjeda nakon osam godina!

Sad se definitvno zaboravilo i ispadanje iz Europske lige, koju je Bilić svjesno žrtvovao kako bi se što bolje pripremio za početak prvenstva, a očito je itekako pogodio. Moraju se nakon ove pobjede i svi kritičari "posuti pepelom" jer zna što radi, bez obzira što nije bilo nimalo fer to kako se odnosio prema tom natjecanju.

Prije utakmice kladionice su davale jako malo šansi West Hamu i na jednu uloženu kunu dobili biste 12, a ako biste stavili na pobjedu s više od jedan razlike, dobili biste 23 kune. Pričalo se samo o tome koliko će Arsenal utrpati u mrežu gostiju iz Londona, ali to se i osvetilo. Pripisali su si tri boda unaprijed, izrugivali se Chelseajevom kiksu, a zapravo su pokazali sve one boljke kao i svih ovih godina. Jednostavno nemaju u sebi to što treba da bi bili prvaci jer jedno je izgubiti, a drugo je igrati bezidejno i bez volje. Prepoznali su to i navijači te se već deset minuta prije kraja utakmice pokupili sa stadiona.

Također, Petr Čech glasio je kao veliko pojačanje, na pripremama i u Superkupu protiv Chelseaja (1:0) branio je odlično, a sad ako mu se prvi pogodak (Kouyate 43') možda ne može pripisati, drugi svakako može (Zarate 57') jer lopta nije bila brza, nikoga nije dirala i svejedno je s dvadesetak metara ušla u njegov bliži kut. Kao što je i kod prvog ostao previše ukopan i sporo reagirao, no to ide također i na dušu obrane domaćih.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Ne treba u svemu tome zanemariti ni genijalnu taktiku našeg bivšeg izbornika, koji je prepoznao boljke domaćina, njihovo kompliciranje i previše dodavanja. Zatvorio je sredinu, zatvorio je Girouda i do ulaska Sancheza, koji je ostao na klupi samo iz Arseneu Wengeru znanih razloga, nije bilo veće opasnosti za West Ham.

Odlična utakmica i taktička pobjeda Slavena Bilića, ne treba biti skroman u davanju mu kredita jer zaslužuje pohvale!

REZULTATI:

Arsenal - West Ham 0:2
Newcastle - Southampton 2:2
Stoke City - Liverpool 0:1

>> Počela liga u kojoj i posljednji dobije 100 milijuna eura

Komentara 12

DU
Deleted user
16:38 09.08.2015.

Drago mi je za Slavena. Čestitke i puno sreće u daljem radu.

DE
derin
17:23 09.08.2015.

Bravo Slavene, sretno dalje.

Avatar Abcda
Abcda
17:01 09.08.2015.

Gledao sam cijelu tekmu. Igrali su zaista kolektivno , organizirano i u istom , brzom , ritmu do zadnje minute. Evo upravo neki francuski mediji pisu da je Wenger vec dao ostavku . Bravo Nane !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije