Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EVERTON - CHELSEA

Premiership: Chelseaju bod, Liverpool ostao prvi

23.12.2008.
u 01:06

Božićne blagdane će na prvom mjestu Premiershipa dočekati Liverpool, a nepisano pravilo govori da ta momčad vrlo često postane i prvak Engleske...

Priliku da prestigne Liverpool su imali nogometaši Chelseaja, no baš na gostovanju u Liverpoolu, ali kod Evertona, odigrali su 90 minuta bez pogodaka. Na ljestvici je tako Liverpool zadržao prednost, imaju bod više od Scolarijeve momčadi.

Izravni krivac, što Chelsea nije pobijedio, mogao bi se pronaći u Johnu Terryju koji je u 35. minuti dobio crveni karton zbog grubog starta na Osmanu. Od tog trenutka je Everton postao u najmanju ruku ravnopravan na travnjaku, a Chelsea je bio zadovoljan i osvojenim bodom.

Već u 2. minuti je Ashley Cole imao priliku, ali je njegov žestoki udarac s desetak metara, s lijeve strane, obranio domaći vratar Tim Howard. Utakmica se donekle razvodnila do crvenog kartona nakon čega se i Everton ohrabrio u igri prema naprijed.

Imali su šanse Cahill, Neville, Arteta i Pienaar, ali je na kraju završilo bez pobjednika.

Everton je imao više udaraca (12-10), kao i onih u okvir vratiju (6-1).

Do ovog gostovanja je Chelsea imao na strani osam utakmica i osam pobjeda uz razliku pogodaka 21-1.

Premiership, 18. kolo:

Everton - Chelsea 0-0

Redoslijed: 1. Liverpool 39, 2. Chelsea 38, 3. Aston Villa 34, 4. Manchester United 32 (-2), 5. Arsenal 31, 6. Hull 27, 7. Everton 26...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije