Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi će morati otići

Premier liga više neće biti ista? Englezi spremaju drastičnu promjenu

Hazard, Aguero i Salah
Foto: Reuters/Pixsell
13.11.2018.
u 19:17

Trenutno čak 13 od 20 klubova iz elitnog natjecanja imaju više od 12 stranaca

Engleski nogometni savez (FA) priprema izmjenu pravila kojom bi se ograničio broj inozemnih igrača u klubovima Premijer lige, piše Times. Prema planovima, koji se usklađuju i s skorašnjim Brexitom, klubovi u Premijer ligi bi umjesto dosadašnjih 17 stranaca mogli imati samo dvanaest inozemnih nogometaša.

 

Trenutno čak 13 od 20 klubova iz elitnog natjecanja imaju više od 12 stranaca, a u prijedlogu upućenom vladi Engleski savez traži što više domaćih igrača u klubovima kako bi pojačali i nacionalnu reprezentaciju.

Velika Britanija je u pregovorima o razlazu s Europskom unijom nakon što su njeni stanovnici 2016. godine na referendumu izglasali izlazak iz EU.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Idler 3
Idler 3
20:29 13.11.2018.

Barem prvi korak je načinjen....trebalo bi ograničit na recimo 5-6 stranjskih igrača i onda bi melo smisla !!!

LJ
ljutko
20:35 13.11.2018.

Uefa bi trebala ogranićiti broj stranaca u cijeloj Europi,tako da imaju i drugi šanse osvojiti ligu prvaka a ne samo klubovi iz Španjolske, Engleske,Italije i Njemačke.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:09 13.11.2018.

A kaj je sa Francuzima ? Jel oni uopće imaju kojeg domaćeg ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije