Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss World Model

Prelijepa hrvatska košarkašica obećala se prvoj ljubavi unatoč glamuru Monte Carla

Monika Vojvodić
Foto: Privatna arhiva
1/5
13.12.2019.
u 18:37

- Potrudit ću se i da u osmom mjesecu 2020. u Izraelu na Europskom prvenstvu pomognem mladoj reprezentaciji - istaknula je Vojvodić

Monika Vojvodić, prelijepa košarkašica Plamen Požege, u lovu je na novu laskavu titulu. 

Do sada je osvojila četiri lente na tri različita natjecanja ljepote, a sada se bori s pedeset djevojaka za titulu Miss World Model u Monte Carlu.

Vojvodić je 14. rujna u Rogoznici osvojila lentu World Top Model Croatia, a iza sebe ima i izuzetno uspješnu 2018. godinu.

Tada je postala Miss simpatičnosti i prva pratilja Zadarske županije, a nešto kasnije je na izboru Kraljice Hrvatske osvojila je lentu Kraljice Medija.

Monika je u razgovoru za portal Ženska košarka obećala da neće zaboraviti sportsku karijeru:

- Košarka je moja prva ljubav i nastavit ću igrati i dalje, ali trenutačno sam na pripremama u Monte Carlu na svjetskome izboru “World Top Model”.

Nas 50 modela iz cijeloga svijeta radimo naporno od jutra do kasno navečer kako bismo se pripremile za finalnu večer 14. prosinca.

Pokušat ću opravdati nadimak naše države “Lijepa naša”. Želim Hrvatsku predstaviti u što boljem svjetlu.

Naravno, potrudit ću se i da u osmom mjesecu 2020. u Izraelu na Europskom prvenstvu pomognem mladoj reprezentaciji - kazala je Vojvodić

Komentara 1

LE
lector2corrector
20:01 13.12.2019.

Sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije