Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA EP

Prekobrojni bolje da su u klubu nego da bauljaju okolo

balic i goluza
Antonio Bronić/Pixsell
03.01.2012.
u 20:23

– Zadovoljan sam, krvna slika momčadi jakoje dobra. Prvi treninzi bili su vrlo zahtjevni, ali na igračima se vidi da su motivirani – kaže Goluža.

Izbornik Slavko Goluža u Srbiju će povesti 16 rukometaša, prekobrojnoj trojici zahvalit će se večer uoči puta u Vršac.

– Svatko od pozvanih može završiti na Europskom prvenstvu, a dan uoči puta odlučit ću koja će 16-orica ići. Suludo je da igrači bauljaju hotelom i Vršcem, bolje da ostanu u klubovima i to vrijeme iskoriste za trening – kazao je izbornik koji u drugom krugu izabranu 16-oricu može osvježiti s najviše još dvojicom igrača.

Reprezentacija u Osijeku nije ni 24 sata, a već je održala dva trkački zahtjevna treninga.

– Htio sam da probijemo kapacitete, da vidimo na čemu smo. Zadovoljan sam, krvna slika momčadi jako je dobra. Prvi treninzi bili su jako zahtjevni, ali na igračima se vidi da su motivirani, ne spavaju, a tome se veselim – zaključio je Goluža.

Reprezentaciji u Osijeku ne nedostaje ni ptičjeg mlijeka.

– Svi su nam na usluzi, sve imamo, a ono što nemamo, dobijemo odmah – kaže izbornik.

Na okupljanje reprezentacije stigao je nikad spremniji i rođeni Vukovarac Damir Bičanić.

– Dobro sam se snašao u Chamberyju, našao sam klub u kojemu mi sve paše, napredovao sam i fizički i igrački – tvrdi Bičanić.

Jačinu treninga dobro podnosi.

– Atmosfera je odlična, a još se i dobro radi, čemu se posebno veselim. S užitkom treniramo i dajemo sve od sebe – kaže jedan od mogućih putnika u Vršac.

– Da se ne nadam minutaži i nastupu na Europskom prvenstvu, ne bih bio pravi sportaš.

Posljednja provjera prije EP-a rukometašima će biti Croatia kup na kojem će u tri dana odigrati tri utakmice, protiv Irana, Švedske i Slovačke.

– Rezultat bi nam dobro došao za samopouzdanje i vjetar u leđa, ali je manje bitan, važno je da se uigra momčad. Dobro je da igramo protiv Šveđana jer njeguju isti stil igre kao naš prvi suparnik na EP-u Island – zaključio je Vukovarac.

Aron Palmarsson, 21-godišnji reprezentativac Islanda koji igra u njemačkom Kielu, uoči prve utakmice rekao je:

– Želimo se osvetiti Hrvatskoj za poraz na SP-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije