Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda tottenhama

Preko Hrvatske je postao prvak svijeta, sad će igrati s bivšim hajdukovcem

Hugo Lloris povukao se iz međunarodnog nogometa
Norbert Scanella / Panoramic / B
30.12.2023.
u 23:06

U moskovskom finalu 2018. godine branio je protiv Hrvatske i postao prvak svijeta

Francuski vratar Hugo Lloris raskinuo je ugovor s londonskim Tottenhamom, čiju 'jedinicu' nosi od 2012. godine. 37-godišnjak će karijeru nastaviti u SAD-u gdje će se pridružiti američkoj momčadi Los Angeles FC. Suigrač će mu biti i nekadašnji hajdukovac Stipe Biuk. 

Osam godina Lloris je bio kapetan Tottenhama koji će se svom vrataru zahvaliti uoči prvenstvene utakmice s Bournemouthom u nedjelju. Odradio je 361 utakmicu  za Spurse te je bio jedna od glavnih karika na putu do finala Lige prvaka 2019. godine. Sa 145 nastupa drži poziciju igrača s najviše utakmica odigranih za reprezentaciju Francuske. U moskovskom finalu 2018. godine branio je protiv Hrvatske i postao prvak svijeta, iako je njegova greška gurnula u šansu Marija Mandžukića koji ga je predriblao i zabio drugi pogodak za Hrvatsku. Karijeru je počeo u Nici, a prije Tottenhama, branio je za francuski Lyon. 

- Tottenham će uvijek biti posebno mjesto za mene i moju obitelj. Bila je velika privilegija biti jedan od vas i jedan od vaših kapetana, ovo je kraj jednog poglavlja, ali uvijek ćete biti u mom srcu”, poručio je Lloris navijačima londonskog kluba. 

VEZANE VIJESTI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije